Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
ja nisam gledo
sta je toma opet lagao?
odakle ce da se iseli?
oce se povuci iz politike?
sta je toma opet lagao?
odakle ce da se iseli?
oce se povuci iz politike?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bio sa drugarima u kafani pili dosad nisam imao vremena za politiku. sta se desava![]()
Sto Forest Gump?![]()
Tadic doziveo takav fijasko,zalosno sto nisi gledao,cak su njegovi najveci simpatizeri sa ovog foruma ostali bez teksta,beze sa teme kao djavo od krsta
jel to ko onaj Tadicev fijasko kada ga je Toma nazivao "bivsi precenice"?

jel to ko onaj Tadicev fijasko kada ga je Toma nazivao "bivsi precenice"?
....sine al ti lupas ovo je strasno....
sine al ti lupas ovo je strasno....

pa toma je sigurno sad pao u neku sizoferniju posto je tadic ostao precenik, a ovaj g anazivao bivsi......pa se sad tripuje.........
a tad je obecao i da ce se manuti politike.....
opet bre nesto vrda........vrdalama

Pitaj tvoje saborce sa foruma ko je bio sizofrenican i paranoik,a i imas reprizu da utvrdis gradivo![]()
sta ce mi repriza?
jel toma stalno bulazni da ce da se povuce iz politike ako izgubi izbore - da
jel toma stalno bulazni da ce da se odseli iz bulevara ZDJ - da
al niko ga ne vidi da ce to da radi....
Alo,ne pije ti to vodu,odgledaj emisiju,ako nisi,badava ti spamovanje
mislim ako vec nisi gledao (kao ni ja) pitaj ove sto jesu , a ja koliko vidim na vecinu je toma ostavio pozitivniji utisak....ma ja se to samo secam starih i cestih tominih izjava......al izgleda da ih nije bilo ovde.....
svabov vidis da te ljudi deru ko seljak oblandu za svetog nikolu![]()

mislim ako vec nisi gledao (kao ni ja) pitaj ove sto jesu , a ja koliko vidim na vecinu je toma ostavio pozitivniji utisak....

Ma,odgledaj emisiju pa komentarisi temu,ne volim s nekim da komentarisem ko je hendikepiran

ma ja se to samo secam starih i cestih tominih izjava......al izgleda da ih nije bilo ovde.....

pa nek neko preprica....![]()
Ovoliko licemerja nisam dugo video od Tadica i Beckovicke.
-Smeskanje na pocetku, pricanje o 1. maju kako mu je deo naroda klicao, deo zvizdao, kako se lepo ispricao sa nekom zabrinutom zenom bla, bla, kao je osecajan i ima razumevanja za sve a da su mu tapsali jesu ali Rasim i obezbedjenje! Tadic-1.maj
-Kaze da se SSP nije promenio od 17.02. a 18 zemalja priznalo Kosmet
-Euleks dosao na Kosmet po rezoluciji 1244(tako tumace tadicevi zapadnjaci), a to se Olja nije udostojila da pita
-Rekao Tadic i ostao ziv "Oli Ren neutralan po pitanju Kosmeta" a covek pre koji dan rekao da "moramo imati dobrosusedske odnose sa Kosmetom"
-Solana, jos jedan visoki funkcioner EU podrzava nezavisnost Kosmeta
-kaze Putin ce postati premijer pa je zato poslao pismo Kostunici-strasno
-Ministar Holandije laze da je slao marinca ili specijalca da olajava Mlohavog
-Djindjiceva izjava za Sekija "Vodi ga, samo ga ne vracaj" kaze ruzna informacija
-Ispade da je Kostunica psihijatrijski slucaj, kako ga je prestavio i cak mu je Olja postavila pitanje "Zar mislite da on sve to radi da bi ostao na vlasti", a imajuci u vidu da je upravo Kostunica srusio vladu, a mogao je odmah sa radikalima da napravi koaliciju, vidi se kome je frka za fotelju.
-Nebloza da je rekao Tomi da predlozi sudije ustavnog suda, a o tome odlucuju vlada i skupstina u kojoj Tadic ima vecinu i jos optuzuje Tomu da nije hteo da predlozi da bi to mogao sad da koristi u izbornoj kampanji
-Ratifikovace sporazum sa Rusima u predizbornoj tisini, a do juce izjavljivao kako vlada i parlament za to nemaju kapacitet, u stvari 'oce koji jos glas na racun cepljenja Rujama
-Glupost da ce osvojiti 50%, a on se nada 40%!?!
-Ocigledno nema pojma ko ce biti premijer, ili krije da ce to biti Ceda
-Obrce reci Sutanovca o sporazumu Seselj-Kostunica
-Nervozan celu emisju, nista ne moze da objasni i celu emisiju a i kampanju glumi razumevanje za sve, pristojnost, i smekera, a ocigledno je licemer
A po cemu je to Beckovicka licemerna, ako nije problem da mi neko objasni.