saver
Domaćin
- Poruka
- 4.788
radni kolega opet fata zjake 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

xaxaaaaaajesi li prolazio kroz Melence ?McMillan:Ja...
Poz svima
@topic
Danas bejah u Zrenjaninu... jako lep grad, veoma visok prosek zgodnih devojaka, ali ruzne su brate, kao da su lupljene ruznom krpom po glavi.
I sve slice jedna drugoj.
Zavrseno jos jedno poglavlje "velike kruzne konfuzije", kako ja to volim da zovem.
Pokvario mi se auto, ali cini se da nije strasno.
Definitivno, po deseti put, odlucio da moram do zubara.
I bolje da nisi :-)saver:moj bivsi dragi bio iz Melenaca .. ja nikad nisam ni vidila gdje je to

:-D :-) :razz:I opet te vidoh sonoc... mali je bgbigsister:e ovo nema nigde... 65-tica je putovala 25 minuta od mashinca do politike... a oni kishobrani cure, voda se sliva niz kose podove autobusa... strashno... trebalo mi je ravno 5 sati da dodjem kutji sa faxa... premashila sam samu sebe... ko tje sad da pravi yebenu fasciklu za zgradarstvo?!?!?!
btw onaj bulevar je sada odvratan, iskopashe ga, pade kisha, i ybga... pa ti hodaj...
bigsister:e ovo nema nigde... 65-tica je putovala 25 minuta od mashinca do politike... a oni kishobrani cure, voda se sliva niz kose podove autobusa... strashno... trebalo mi je ravno 5 sati da dodjem kutji sa faxa... premashila sam samu sebe... ko tje sad da pravi yebenu fasciklu za zgradarstvo?!?!?!
btw onaj bulevar je sada odvratan, iskopashe ga, pade kisha, i ybga... pa ti hodaj...

a kažu: svaki dan je isti.Mannibals:SVAKI dan......je .....chudan dan...donosi nesto novo..