Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok... he... nije utisak danasnjeg dana, ali ono.. ustvari jeste, rastego se od sinocne vecheri (noci i jutra) 90-tih u KST-u, evo na danasnji ceo dan i vece... a kako stvari stoje i na noc i na jutro i... uh, videcemo dokle...
Dakle, prvi put u zivotu, 'vatam sebe kako, stojim nepomichno na sred KST-a, muzika tresse, izuva, gruva, ljudi skacu okolo.. a ja stojim, zakuco se ko budala i blenem, blenem, blenem... evo ovako :shock: blenem... Tako sam nepomicno stajao i blenuo, posle sam ukapirao da nisam cak ni jednom trepnuo za svo to vreme, stajao sam koliko je trajala jedna stvar... ne znam koja, pa vam ne mogu ni tacno reci minutazu, ali cenite da je to bilo bar jedno 3 minuta.
Ja sam stajao i blenuo bez pokreta 3 minuta u devojku! Eeeee!!! To mi se u zivotu nije desilo, ljudi!

Luche malo... plavi Elfić... necu ni da pokusavam da vam je opisem... ne zbog onoga, sto se ne da opisati, nego ko vas bre 'ebe, ocu sve za sebe! 8)

--------------->>> Cilj opravdava sredstva<<<>>utisak ZIVOTA,yebenog!.........:)
pa....neke likove prossto vecheras nisam razumeo,a zene me vole......to mi nije jasno.....vole se poigravat',exxexexex??????
/????????/
/???
??/
/
/?
/??
?..................Ne razymem,boli me glava nocu.....a ne mogu da spavamuzmem knjigu pocnem 2-3 lista i tropa....zaspao.....kooo zaklan! AXXAxaxxx

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back