Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e yebo slobu moj utisak je upravo zarvsheni izbor za evropesmu... kakav skandal, kakva pobuna, kakav haos, kakva konfuzija... pametno shto na kraju nisu otpevali pesmu... linchovali bi ih tamo... ja sam shokirana skroz an skroz!!! ne dolazim sebi... :shock:

bigsister:
e yebo slobu moj utisak je upravo zarvsheni izbor za evropesmu... kakav skandal, kakva pobuna, kakav haos, kakva konfuzija... pametno shto na kraju nisu otpevali pesmu... linchovali bi ih tamo... ja sam shokirana skroz an skroz!!! ne dolazim sebi... :shock:

e upravo to, bas malopre rekoh drugarici - a mislili smo da je Slobina smrt VEST... a gle ti ovu bruku i sramotu u SC-u... NO COMMENT...

E, vidim Romanu na bilbordu i kapiram da će skoro euSro song... ali ovoliko brzo i ovako dramatično...
to ne znado'...
Baš bih volio da me definitivno zamrze k'o Crnogorca (s malim ili velikim C, kako ko voli, tja... čemu ispravke...) zbog vajnog malograđanskog схоњ programa, kakav je taj, dakleM, večerašnji.

Pa nema, looodi smo, sto gradi............

ali ja apsolutno ne znam shta da mislim... da li o tome kako tje se sve ovo odraziti na politiku ili koliko tje me biti sramota shta sam i 'zajednice srbije i crne gore' kad i ako oni budu pevali u atini... ili kako je sve mogutje... na dan slobine smrti mi se vratjamo u slobino vreme... simbolichno... veoma...
ni proshle godine se nikome nije svidelo shto su pobedili... ali su svi 'podrzavali' kao ajde neka im i oni jednom... ali isti bend [valjda?] isto sranye istki klinac... e otishla bih i sve ih obesila o rebro ili vilice... po zasluzi... samo kad bih znala koga... :?

za neuputjene - pobedio je crnogorski 'no name bend', sa pesmom koju nisam chula pa ne mogu da sudim, mada imam utisak da sranye kao i proshlogodishnja... na to je publika u sc pochela da ustaje i odlazi, a ostali da zvizde i urlaju... ziri je pred proglashavanje rekao:'mi smo kao ziri ugrozeni'... i kad je trebalo da se uruchi nagrada ovi su jedva provirili i otishli [shto je bilo pametno].. i publika je zvala flamingose koji su i nastupili, ali je ostao haos... i tako...

ma klasika - oni svojim favoritima daju 12 poena, mi nasim... OK... ali oni nasim favoritima ne daju ni JEDAN JEDINI, kao da ne valjaju ni na pijaci da pevaju uz izvrnut sesir, a mi njihovim favoritima damo po koji poen... you do the math... SKANDAL!!!
p.s. gledala sam sve, i pesme i glasanje, tuzno je sto je najuzbudljivije bilo glasanje, onaj crnogorski "ziri" nije ziri nego... MA NEKA SE OTCEPE I SVE OK!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back