Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lanfear:
na kraju, kada suostale samo crna i bijela loptica, pocheo je da pricha kako i u bilijaru vlada rasizam :lol:

A misliš da nije tako. :shock: Zašto bela uvek na kraju zlostavlju tu jadnu crnu... :mrgreen: hahaha :lol:

P.S. Ti ćeš na kraju i naučiti da igraš taj bilijar. ;) Svaki dan samo bilijar. :lol: Što volim frizerke... A još ako igraju bilijar.. Mmm... Zavidim tom tvom "drugaru". :P

iluzionista:
A misliš da nije tako. :shock: Zašto bela uvek na kraju zlostavlju tu jadnu crnu... :mrgreen: hahaha :lol:

P.S. Ti ćeš na kraju i naučiti da igraš taj bilijar. ;) Svaki dan samo bilijar. :lol: Što volim frizerke... A još ako igraju bilijar.. Mmm... Zavidim tom tvom "drugaru". :P
Hehe...:p ;) Ma bilijar i ja smo kao crna i bijela loptica:lol: ... ne da nemam blage veze, nego... bruka... ali ima vremena;) .

E-hej, a shto frizerka:shock: ?
Pa ja nemam nikakve veze sa frizerkama...

I nemoj da stavljash drugar pod znake navoda:p ... jer to i jeste drugar;) . PoZzZ.

Lanfear:
Hehe...:p ;) Ma bilijar i ja smo kao crna i bijela loptica:lol: ... ne da nemam blage veze, nego... bruka... ali ima vremena;) .

E-hej, a shto frizerka:shock: ?
Pa ja nemam nikakve veze sa frizerkama...

I nemoj da stavljash drugar pod znake navoda:p ... jer to i jeste drugar;) . PoZzZ.

Joj Učinilo mi se da vidim drugi nick... No, nema veze... I tebi bi napisao nešto slično... ;) No, pusti to.. Gde je sada onaj smajli što crveni... :lol:

A, evo ga:
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif

I ispravka koju ti dugujem.
icon_redface.gif

Eto... Sada mogu mirno da spavam... :lol: Ispravio sam nepravdu. ;)

iluzionista:

P.S. Ti ćeš na kraju i naučiti da igraš taj bilijar. ;) Svaki dan samo bilijar. :lol: Zavidim tom tvom "drugaru". :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back