Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danashnji dan je bio prilichno dinamichan.
Posle par sati sna sam ustao oko 9h sav mamuran i neispavan sa podochnjacima do kolena.
Otishao sam do najdraze kolegenice sa kojom se nisam video celih mesec i po,
propolitichio o kojekakvim stvarima, razmenio par
novih momenata i neshto neznosti i krenuo da kupim mob.
Nakon sat vremena razgledanja, uporedjivanja i razgovora sa ljubaznim prodavcima :D najzad sam posle neshto
vishe od 3 i po godine kupio solidan telefonchic i tako stari dobri c35 ode u vrlo zasluzenu penziju.
Odluchih da sebe chastim coca-colom i sladoledom od chokolade.
Posle toga sav srecan odoh kod drugarice na kafu i sa njenom sestrom i josh jednom drugaricom slatko
izogovarasmo sve shto nam pade na pamet i bash mi je prijalo. :mrgreen:
Vec je bilo 18h a morao sam do doma zdravlja i apoteke da zavrshim neke medikamente.
Dva sata chekanja, ubedjivanja i premiranja u raznim chekaonicama smorishe booga u meni.
No, nisam se obeshrabrio, izashao sam u opushtenu shetnju, video se sa nekim ortacima, poprichao, u povratku
kupio teglu maslinki i reshio da kompletiram veche.
Sad sedim za kompom, slusham Toscu, jedem maslinke, pijem kokishku i super se osecam.
E, da je svaki dan bar priblizno ovakav.

A gledam ja kako je moguce da "klon divlja" ima 2000+ postova kad znam da je ona maaaator chlan!
I slucajno provalim sinoc kad sam iscitavao neke teme koje sam skinuo pre 100 godina...
A sto promeni nick...ovaj klonira se?

Bilo je to ovako...
Prvi april dan sale! :D
Noc, svi se zajebavaju i otvaraju neverovatne teme.
Padne mi na pamet da objavim da odlazim s foruma, mislim to bi stvarno bilo neverovatno, al' rekoh niko mi nece verovati, al' nema veze.
Kad vrag odneo salu, meni poverovali. :?
Rekoh sebi, sta sad da radim??????
Da odem bar na neko vreme da probam da se izlecim od zavisnosti, nije na stetu. I tako ja odem tacno u ponoc kad je nastupio 2. april.:mrgreen:
Ne znam koliko me nije bilo, par dana.
Ali sam htela da postujem po ne tako posecenim podforumima, al' videce da sam postovala. Napravim ja ovaj novi nick i krenem karijeru ponovo. Brzo su me provalili i tako... :P

Donela mi sestra gromadu čistog kakao maslaca iz laboratorije... ima sa tim da se mažem sigurno godinu dana :D
Kako samo miriše!
drool5-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back