Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da čoveče, zaboravio sam pravi utisak dana!
Danas ja na Adi izlazim iz vode i imam šta da vidim, na obali pored mog peškira svoj postavlja onaj lik što je u "Idol"-u pevao: Malenaaaaaa! Znate onaj što je rekao da se spremao mesec dana za to? Što je osvojio prvo mesto među antitalentima? E taj! 8)

vecera koju sam spremila sebi kao alternativu chipsu... ima priblizno masti kao vagon chipsa... a ni mrvicu krompira... tj pravila sam neku BLJEK BLJEK BLJEK kajganu od koje cu najverovatnije imati SF snove...

sredila sam sobu..! neverovatno, ali istinito...

brat mi spremio dorucak i oprao sudove od sinoc... :D

super otpadanje na tvrdjavi uz cirku i zvuke dade topica (chini mi se) koji su dopirali sa bajkerskog skupa :D
nekako bash pochinjem da volim jako Novi Sad, svakodnevna pomisao da mozda uskoro/jednog dana necu zhiveti ovde, mi svakodnvno pojachava taj osecaj :)

hehehe i proshetala svoje nogice otkrivene prvi put ove sezone
i cini mi se a sam videla SINDI u gradu :D

u gradu milina...svi pevushe polupijani...busevi puni a mi peshaka kuci...tako dobar filing...a dobar becks samo tako...i nije neshto skup kad ga pijesh u parkicu ili u skadarliji sa drushtvom...uh blazeno stanje...

Rano je još za hit dana, ali mislim kako je sinoć Oby Wan odrao Sita. Mislim stvarno...
3.gif

Grad po pravilu ludnica.

Bio sam na kraju noci do Bejsment-a.Kako fensi mesto...Ali bas fensi.Toliko fensi,da su tu ljudi opusteno obuceni.A ribe bas onako obucene,krajnje zaebano.Jedva su nas pustili.Posto smo mi ipak obicna raja.Ali nas ortak uveo.

raindog:
bundeva:
raindog:
i cini mi se a sam videla SINDI u gradu :D

a meni se cini da sam video raindog kako je prosla pokraj cezara

a smucash se po N.S. hmh ? :lol:

nego utisak dana, ja sa glavom iznad wc sholje :?
ne mozhe chovek vishe ni piti a da mu se ne sloshi opako :?
Ako ti je za utehu... dobro je to što ti se glava nalazi iznad, a ne u šolji... :lol:
jer desi se ponekad da čovek zaboravi i gde mu se nalazi dupe, a gde glava... :lol: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back