Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas mi se desilo nesto uvrnuto, ni sama nisam sigurna da li je bio san. Lezim ja u krevetu i samo sto sam se probudila pokusam da otvorim oci...nema sanse, sve crno. Pokusam da pomerim ruke i noge...nista. Cujem mamu u drugoj sobi, vicem je "kao" ali ne odaziva se, nisam sigurna da sam uopste pustila glas. Sve mi je crno pred ocima, a kroz celu mene prolazi uzasna jeza. Nikada se ovako nisam uplasila. To je trajalo mozda minut, a onda sam jedva nekako pomerila ruku, bilo mi je potrebno desetak minuta da dodjem sebi, onda sam ustala i narednih sat vremena sam se vukla kroz kucu kao zombi. Pretpostavljam da je sve bio kosmar, ali ne mogu da postavim granicu izmedju sna i jave! :(

Interesantno... i meni se tako nešto slično dogodilo u par navrata! Nalazim se u potpuno svesnom stanju, ali sve ostale funkcije nikako ne mogu da pokrenem. Kao da se nalazim u nekakvom vakumu. Samo što ja imam loš običaj, pokrivam se preko glave, pogotovo ako legnem pred zoru ili preko dana. Moguće je da to ima nekakve veze sa nedostatkom kiseonika, sa neispavanošću, ali i sa psihofizičkim umorom.
Lavice, ako nešto saznaš o tome zamolio bih te da me obavestiš o čemu se tu zapravo radi,
jer i mene takođe taj fenomen zabrinjava! :?

Pada mi na pamet luda ideja u vezi toga...
astralna projekcija i nešto u tom fazonu... :lol:

@La_Vica
Postoji medicinsko objasnjenje za to sto ti se desilo.
Nista ozbiljno...ima veze sa cirkulacijom...ako se dobro secam.
Pitacu kumu ona je lekar.
Javicu ti.
Astralna projekcija?...cini mi se da su Izraelci,ok grupa :D,odavno nisam u tom fazonu.

Pazi, normalno je da kad čovek duže leži na ruci ili nozi, da usled toga dolazi do prekida cirkulacije.
Ali kada ceo organizam otkaže poslušnost....
malo je verovatno da je samo cirkulacija tu u pitanju... :?
mislim da ću ipak ostaviti cigarete.... :?

Pesme su.... K A T A S T R O F A
Pevači su.... K A T A S T R O F A
Pevačice su dobre samo za..kh,kh.. K A T A S T R O F A
Možda bih samo par pesama voleo da čujem preko radija...
a ostalo bože sačuvaj! :?

K A T A S T R O F A

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back