Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UTISAK DANA :
ortak mi se zeni danas :))) ...
oprsje-1.jpg

Zena pise svome muzu:

Dragi,
Pisem ti ovo pismo da ti kazem da te ostavljam zauvek. Za sedam godina braka bila sam ti dobra zena, a nemam ni jedan dokaz koji to potvrdjuje. Poslednje dve nedelje bile su za mene pravi pakao, a tvoj sef me je danas nazvao da mi kaze da si dao otkaz i to je za mene bila kap koja je prelila casu.

Prosle nedelje si dosao kuci i nisi ni primetio da sam sredila nokte i da sam bila kod frizera. Skuvala sam ti omiljeno jelo, svinjsko pecenje i za tu priliku sam obukla nov seksi donji ves. Ti si dosao kuci, progutao veceru za dva minuta, legao si ispred televizora i odmah posle utakmice si zaspao.

Vise mi nikada ne govoris da me volis, ne grlis me i ne ljubis vise. Ili sam ti odbojna ili me vise zaista ne volis.
No koji god to razlog bio - ja odlazim!

PS: Ako nameravas da me trazis, zaboravi.
Tvoj BRAT i ja odlazimo zajedno u Spaniju da tamo zivimo!
Zelim ti sve najbolje!

Potpis: Tvoja bivsa zena!

Dok je cekala check-in na aerodromu cula je preko razglasa svoje ime. Na salteru gde je trebala da se javi cekalo ju je pismo koje je specijalno za nju dostavio kurir.
U pismu je pisalo:

Draga bivsa zeno,

Nista me nije tako razveselilo kao tvoje pismo.
Istina je da smo sedam godina bili u braku ali "dobra zena" je sve ono sto ti nikad nisi bila.

Ja stalno gledam televiziju zato jer ne mogu vise da podnositi tvoje vecito zanovetanje.

Primetio sam prosle nedelje da si bila kod frizera ali nisam nista rekao jer sa novom frizurom izgledas kao strasilo. Moja majka me je naucila da je bolje nista ne reci ako nemas nesto lepo da kazes.

Kada si napravila moje omiljeno jelo verovatno si me zamenila sa MOJIM BRATOM jer si zaboravila da sam vec odavno prestao da jedem svinjetinu.

Istina je da sam otisao ranije u krevet te veceri posle utakmice jer sam primetio da si na novom neglizeu imala jos etiketu sa cenom. Nadam se da je cista slucajnost to sto je moj brat od mene pozajmio 5.000 dinara i cinjenica da je na etiketi tvog neglizea stajala cena od 4.999 dinara.

Usprkos svemu, ja te zaista jos uvek volim i nadao sam se da ce se stvari izmedju nas popraviti.
Cim sam jutros otkrio da sam na lotu dobio 12 miliona evra, dao sam otkaz na poslu i otisao da kupim 2 avionske karte za Bahame.

No, kada sam dosao kuci video sam da te nema i pronasao sam tvoje pismo u kome je pisalo da me zauvijek ostavljas.
No, za sve, valjda, postoji neki razlog u zivotu!
Nadam se da ces imati zivot kakav si oduvek prizeljkivala. Moj advokat mi je rekao, kada je procitao tvoje pismo, da nisam duzan da ti dam ni dinar.

PS: Ne znam da li sam ti ikada pomenuo da se moj brat Karlo zapravo rodio kao Karla.Valjda ti to nece smetati.

Potpis: BOGAT I SAM!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back