Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dodjoh iz shkole... Uf, uzasno je vruce... Odoh da radim neshto kreativno, imam mnogo toga na umu...

avatarhell_shroomfan64_thetearsyoumademecry.gif

videla sam savrshenog tipa danas u ambulanti :shock: :razz: 8-)
ustvari,ne znam koji mi je ovih dana:confused: ...da l' mi pada kriterijum il'...:lol:
ne,ali decko je spoj svih mojih omiljenih karakteristika kod frajera-ono skolski primerak savrshenstva!:roll: da se zabrinesh!:? e,da ima samo jednu manu: cini mi se da je mladji od mene bar 4-5 godina (no,to je vec moja mana a ne njegova:( )-dala bi mu,tako 20-22...ma,DALA BI MU to je najbitnije!:oops: jooooj,lupetam...ionako nema shanse da se ponovo sretnemo:( :( :(
(stvarno da se zabrinem za sebe...:o ali,me od njega odma proshla glavobolja,sinusi,uho-sve!;-) )

Sad dodjos iz skole i bacim pogled na komp,vidim novi ogroman ekran. Dao caletu neki kolega,valjda je 19-ica,i jos ravan, GROZNO!!!!!
Hocu svoj ekran do ujutru! Ovo je tako ogromno, nista ne vidim.....neprijatno 'iznenadjenje

Pfff... Bolje da sam danas prespavao... Kada bih morao da opisujem današnji dan, to bi uradio pesmom Leb i Sola "Mamurni ljudi"...

Inače, upravo sam ubio komarca... Smarao me je obletanjem oko monitora... Mrzim te krvopije... :roll:

Toliko sam čitala i učila... a posle smišljala savršeno društvo, svoju ličnu utopiju... ah, posle takvih mentalnih egzibicija, dubokih i dalekih projekcija čovek može samo da dođe na forum i čita ništa
upsidedown-1.gif

Idem sad još malo da čitam, pa ću se valjda onesvestiti ... nadam se u krevetu.

iluzionista:
Pfff... Bolje da sam danas prespavao... Kada bih morao da opisujem današnji dan, to bi uradio pesmom Leb i Sola "Mamurni ljudi"...

Inače, upravo sam ubio komarca... Smarao me je obletanjem oko monitora... Mrzim te krvopije... :roll:
Ovaj moj pravi zesce eskivaze, sad cu da mu stavim jednu fatalnu zenku na desktop...ima da ga.....(pljus, sljis, pljas)

vecheras sam silovao mesec....ofarbao lice u zeleno....pishao po pragovima qtja....sve je izgorelo...moj urin je benzin...vrishtali su oni bliske krvi...one time...im goin to kill u all just by lettin go

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back