Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugarica me zamolila da odemo do Narodne biblioteke, jer njoj nesto treba, a ona nije clan. I odosmo mi tamo u 10:30. Kad tamo - nema mesta i moramo da sacekamo da neko vrati karticu za mesto. Cekale smo pola sata i otisle, jer nije bio nade, niko ne ispada iz citaonice, a onih sestoro sto su dosli pre nas i dalje cekaju. Smor. Bas sam se iznervirala.... A jos i strajkuju od 12:55-13:55... :?

nema para nema poso...nema ništa
ebo te život
odo na pusto ostrvo da jedem bobice, ležem kad zađe sunce ustajemu zoru i tako proživim ovo srrranje od života
inače sam OK
...ebale vas pare ljudi...

Najvolem konferencije za stampu, nadobijala sam se poklona! :lol: Dobila sam fenomenalno izdanje "Pocetka bune protiv dahija" sa ilustracijama jednog naseg slikara, jos mi covek napisao posvetu! :) A sedela sam pored jednog naseg pesnika, rekao mi da sam lepa :lol: i pitao kako to da ja nisam urednik? :lol: , opasan je, vidi se da je svaler, ko i svi pesnici! :lol:
Posle treninga dragi i ja se vozili gradom, a iz kola se cula "Number of the beast"!
E, najgori smo probisveti! :P :) 8)

Sedim i čekam da se neko javi... izgleda uzalud.
Polako mi se čini da je sve bilo samo navlaka.
I to baš u pravom trenutku.
Ne marim za sve ostalo.
Nije mi prvi put da ostajem bez posla, para i da mi planovi padaju u vodu. Nije mi prvi put da uprskam stvar. Neće biti ni poslednji, sada znam.
Jednog dana ću saznati da li postoji bilo šta na ovom svetu za šta sam predodređen. Nadam se da neće biti prekasno. Ma šta pričam, nikad nije kasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back