Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
6.gif

ce mi kupis jednu lizalicu od prve plate?

jao...aj em hepiiiiiiiiiiiii.....skakucem...po sobi...skak...skak...skak...jupi...opet skakucem..................................................................................................................................................................................................................................sela sam !

Odem ja dsanas mrtav ladan u prodavnicu,kupim hleb...Kad u prodavnicu ulazi CECA!Ja gledam Cecu,Ceca gleda mene...I pita:"DOBRO BRE DJORDJE,DOKLE JA DA CEKAM?!".
Dodjem kuci sav zbunjen,isecem hleb,kad u hlebu-zrno bisera.I tako...
(jaooo kako me boliii moooozak) :lol:

E, mrzim ja vas. :x Htela sam i na Vybe, i na Exit... :cry: Kako god, moj utisak dana: prelep i prevruc dan, hiljade litra znoja, lepa voznja od dva sata na skuteru po Dedinju, Koshutnjaku :D , uplata za Rodos (JJUUUPPPIII!!!!!!), uchenje do besvesti za velika testove, osecanje da cu zavrshiti jako loshe na istim... :(

Prvo udjem jutros u glupu trolu koja stane posle dve stanice, jer nema struje! :x
Onda 5 sati slusanje motorole, glava me zabolela, al' to je i od klime koja mi je duvala direkt u glavu :( . Onda, hajde da ja radim istoriju, napisem tekst o onom sto su mi rekli, a posle mi kazu to je bilo, pisi drugo... :?
Inace, ovi sto su dosli posle mene, sve mene pitaju kao da sam ja tu sto godina! :lol: Vide ljudi, usta ne zatvaram! :P :) 8)
E, onda se vratim kuci i to trolom u kojoj je ladno picilo grejanje :evil: !
E, onda me sofer broj 1 odvezao na trening :) , koji je bio TOTALNO LUDILOOOOOOOOOOOO 8) ! OndaK dosao sofer broj 2 po mene, a posto endorfin radi svoje, raspalili smo muziku :D , a ja sam pevala na sav glas da su mi se smeskali na semaforu i mahali! :lol:
I sad mi je FENOMENALNOOOOOOOOOOO! 8)
Neverovatno, sto sam vrednija, sve vise energije imam.
A sad odoh da stvaram i kreiram! 8)

:( joj kakva glavobolja :(
bila na gradilishtu prvi put ove godine
lep filmic, chak i zaplakala...
srela bivsheg komshiju nekim chudom posle sto godina, na josh chudnijem mestu :shock:
i jako se obradovala
bash volim tog choveka
mada mi je rekao da sam mu ja oduvek bila sinonim za promiskuitet :shock: :lol:
al dobro s obzirom da je on bio sinonim za smotanost onda smo 1:1 :lol:
mislim u pitanju je samo drugachiji referentni sistem :lol:
i tako lep dan, samo da nije ove yebene glavobolje :(

18 sati na nogama, uglavnom radeći. I zatim trčim da se čujem sa nekim. Šta se to sas mene dešava? Užas. Ispaliću se, ako ni zašta drugo, zbog toga što sam tako pesimističan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back