HeBePoBaTaH_
Poznat
- Poruka
- 7.004
Dobro mi ide i kada šmiram, kada sam lenj i kada zabušavam. To nije fer, ali i tada sam bolji od većine sa kojima radim. Nije za mene dobro, pa sam u procesu preispitivanja od jutros. Hmmmm..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Queen_:E, što ne volim ova foliranja, kao ko peva, ko je Saša Popović i slično. Mislim, ko nije čuo za Lepu Brenu i Slatki greh i sve one hitove? Pesme naše i vaše mladosti (detinjstva, bolje reći)![]()
november child:Queen_:E, što ne volim ova foliranja, kao ko peva, ko je Saša Popović i slično. Mislim, ko nije čuo za Lepu Brenu i Slatki greh i sve one hitove? Pesme naše i vaše mladosti (detinjstva, bolje reći)![]()
zao mi je ako diram bolnu tachku..
da sam videla/chula na tv-u, sigurno bih znala ko je..
ali prepoznati po textu koji urla gomila pijanih maloletnika..malo teze..
uostalom, nisam rekla da prvi put chujem, nego da ne znam ko peva...
utisak dana..jedva sam ustala..pevali su do pet..
prepoznala sam miroslava ilica, ako mi je za odbranu..![]()
:wink:

samo vuci se ovamo vuci se onamo...ne zna se shta je gore...ici u grad kolim ili busom...u busu umresh dok stignesh a sa kolima ne znash shta cesh pa onda premiresh da li si ih dobro parkirala...eeeeeh...sanja:utisak dana: stari dobri punk![]()
ni u detinjstvu nisam zapazala lepu brenu, u kuci mojih roditelja to nije moglo da se cuje.
Queen_:sanja:utisak dana: stari dobri punk![]()
ni u detinjstvu nisam zapazala lepu brenu, u kuci mojih roditelja to nije moglo da se cuje.
U jeeee, suuuperrr! Napokon neko sa istančanim muzičkim ukusom, a ne kao tamo neki![]()
Queen_:sanja:utisak dana: stari dobri punk![]()
U jeeee, suuuperrr! Napokon neko sa istančanim muzičkim ukusom, a ne kao tamo neki![]()

Moje saučešće...raindog:e ovo vec nema smisla 15 puta dnevno sklanjam mushkatle sa ograde da ih ovaj yebeni vetar ne izlomi sve... a ako nije vetar onda je neka kishurina...ako nije ni kishurina onda je led.... pa dokle bre...evo mi se i dvece ispred zgrade iskrivilo od vetra :? uzhas :?
a ja se chudim kako niko u zgradi nema cvetnu terasu
eee...
november child:..oce li da padne ovo g..no vishe!?..
..pritisak mi je 95/45..