spasilda
Zainteresovan član
- Poruka
- 166
I Rastaman mlati neki crvenim kartonom! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Rastaman je COOL TIPspasilda:I Rastaman mlati neki crvenim kartonom!

Maha-maja:Rastaman je COOL TIP

:mrgreeeee:
 :mrgreeeee:A kad konachno odesh,ja cju te pratim sa suzamaEnrique.:odložio vojsku!!!!
 vojna poshta 100/3 xD
 vojna poshta 100/3 xD
e pa zato neću ni da idem...nedam da suze kvase tvoje slatko lice..milicaanchy:A kad konachno odesh,ja cju te pratim sa suzamavojna poshta 100/3 xD
Utisak....
"might as well face it,you're addicted to love..."

Nisam ja u osnovnoj Lilyl :|lilyl:Moj danasnji utisak /a obicno me ne vara? je, da se moj drug Enrique smuvao sa Milicom iz T.Uzica. Samo, po njenom postovanju /opet utisak/ rekla bih da malo jos treba da poraste i popravi stil jer Enrique je ipak malo stariji....Covek ce uskoro u vojsku, a onaide jos u Osnovnu, hm, hm, hm...
 nikad nije kasno
 nikad nije kasno 
Lilyl, drugarice moja, "smuvao" je tako nejak žargonski izraz da opiše ovu romansu...lilyl:Moj danasnji utisak /a obicno me ne vara? je, da se moj drug Enrique smuvao sa Milicom iz T.Uzica. Samo, po njenom postovanju /opet utisak/ rekla bih da malo jos treba da poraste i popravi stil jer Enrique je ipak malo stariji....Covek ce uskoro u vojsku, a onaide jos u Osnovnu, hm, hm, hm...

Šta čekaš više stariji si čovekmilicaanchy:Nisam ja u osnovnoj Lilyl :|
i shta ima veze shto je stariji:

ih bre, sad bi neko pomislio da imam preko 50 godina...milicaanchy:nikad nije kasno

..evo još jedan utisak, moji otišli na selo, a burazer vozio celim putem - u cugu 350km, a položio pre mesec dana...
  ..evo još jedan utisak, moji otišli na selo, a burazer vozio celim putem - u cugu 350km, a položio pre mesec dana... Enrike,povezani smo telepatski,i ja sam na tu pesmu pomislila danasEnrique.:Lilyl, drugarice moja, "smuvao" je tako nejak žargonski izraz da opiše ovu romansu...
Šta čekaš više stariji si čovek
proživi bar ostatak svog života
tvoj dodir hoću neću bilo čiji
briga me što si ti od mene stariji

ih bre, sad bi neko pomislio da imam preko 50 godina...

Memory:Nekoliko ljudi sa blizancima, koje sam srela u gradu jedne za drugima, svi u duplim kolicima i sve ćerke

lilyl:Imam za tebe Recept...Ja rodila odjedanput dva, Davida i Daniela 2.300 /jedan, drugi 1.900. Sada su visoki 1, 95, i 1,93, jedan tezak 98, drugi 99 kg. visoki 1, 95,...Samo jurim devojke metlom oko kuce, lepotani, jedan plave, drugi zelene oci, crna kosa.... i teski: jedan 90, drugi 93... debeljko moj.... Ljubi ih ih Majken, tako me zovu...
Uhhhhhhhhhhh, debela mi deca, a to je ono, jos mislim da su bebe....Sisala obojica do 9 meseci....
A, sada...gde su mi SNAJKE...!!!!bICU, NAJBOLJA SVEKRVA NA SVETU...
More, , a cera Dusica, 1. osnovne zavrsila....Stvarno - imam Recept....Javi se na pp.

Svaka ti čast smatram da svakoj majci sa blizancima treba orden dati.
  Svaka ti čast smatram da svakoj majci sa blizancima treba orden dati.  Imam drugaricu koja ima bliznakinje, ja pojma nemam kako je izdržala i kako se organizovala, ali uspeva apsolutno sve da stigne.
  Imam drugaricu koja ima bliznakinje, ja pojma nemam kako je izdržala i kako se organizovala, ali uspeva apsolutno sve da stigne.