Utisak dana ...

milicaanchy:
A kad konachno odesh,ja cju te pratim sa suzama :lol: vojna poshta 100/3 xD

Utisak....
"might as well face it,you're addicted to love..."
:P
e pa zato neću ni da idem...nedam da suze kvase tvoje slatko lice..;)

A meni utisak dana polako ali sigurno postaje moj nesposobni šef...:roll:
...a i to što sam ostao sam kod kuće na pet dana... 8-)

kakav dan pun utisaka...

Moj danasnji utisak /a obicno me ne vara? je, da se moj drug Enrique smuvao sa Milicom iz T.Uzica. Samo, po njenom postovanju /opet utisak/ rekla bih da malo jos treba da poraste i popravi stil jer Enrique je ipak malo stariji....Covek ce uskoro u vojsku, a ona
kiss.gif
ide jos u Osnovnu, hm, hm, hm...

lilyl:
Moj danasnji utisak /a obicno me ne vara? je, da se moj drug Enrique smuvao sa Milicom iz T.Uzica. Samo, po njenom postovanju /opet utisak/ rekla bih da malo jos treba da poraste i popravi stil jer Enrique je ipak malo stariji....Covek ce uskoro u vojsku, a ona
kiss.gif
Nisam ja u osnovnoj Lilyl :|
i shta ima veze shto je stariji :cool: nikad nije kasno :lol:

lilyl:
kiss.gif
Lilyl, drugarice moja, "smuvao" je tako nejak žargonski izraz da opiše ovu romansu...:lol:

milicaanchy:
Nisam ja u osnovnoj Lilyl :|
i shta ima veze shto je stariji :cool::
Šta čekaš više stariji si čovek
proživi bar ostatak svog života
tvoj dodir hoću neću bilo čiji
briga me što si ti od mene stariji
:lol: :lol: :lol:

milicaanchy:
nikad nije kasno :lol:
ih bre, sad bi neko pomislio da imam preko 50 godina...:lol:

uuuu, ala sam isspamovao temu...:roll: ..evo još jedan utisak, moji otišli na selo, a burazer vozio celim putem - u cugu 350km, a položio pre mesec dana...
...to znači, pozdravi se sa kolima, jer ću morati da ih delim sa njim...

Enrique.:
Lilyl, drugarice moja, "smuvao" je tako nejak žargonski izraz da opiše ovu romansu...:lol:

Šta čekaš više stariji si čovek
proživi bar ostatak svog života
tvoj dodir hoću neću bilo čiji
briga me što si ti od mene stariji
:lol: :lol: :lol:

ih bre, sad bi neko pomislio da imam preko 50 godina...:lol:
Enrike,povezani smo telepatski,i ja sam na tu pesmu pomislila danas :lol:

Memory:
Nekoliko ljudi sa blizancima, koje sam srela u gradu jedne za drugima, svi u duplim kolicima i sve ćerke:)

Imam za tebe Recept...Ja rodila odjedanput dva, Davida i Daniela 2.300 /jedan, drugi 1.900. Sada su visoki 1, 95, i 1,93, jedan tezak 98, drugi 99 kg. visoki 1, 95,...Samo jurim devojke metlom oko kuce, lepotani, jedan plave, drugi zelene oci, crna kosa.... i teski: jedan 90, drugi 93... debeljko moj.... Ljubi ih ih Majken, tako me zovu...
Uhhhhhhhhhhh, debela mi deca, a to je ono, jos mislim da su bebe....Sisala obojica do 9 meseci....
A, sada...gde su mi SNAJKE...!!!!bICU, NAJBOLJA SVEKRVA NA SVETU...
More, , a cera Dusica, 1. osnovne zavrsila....Stvarno - imam Recept....Javi se na pp. ;) ;) ;)
306.png

lilyl:
Imam za tebe Recept...Ja rodila odjedanput dva, Davida i Daniela 2.300 /jedan, drugi 1.900. Sada su visoki 1, 95, i 1,93, jedan tezak 98, drugi 99 kg. visoki 1, 95,...Samo jurim devojke metlom oko kuce, lepotani, jedan plave, drugi zelene oci, crna kosa.... i teski: jedan 90, drugi 93... debeljko moj.... Ljubi ih ih Majken, tako me zovu...
Uhhhhhhhhhhh, debela mi deca, a to je ono, jos mislim da su bebe....Sisala obojica do 9 meseci....
A, sada...gde su mi SNAJKE...!!!!bICU, NAJBOLJA SVEKRVA NA SVETU...
More, , a cera Dusica, 1. osnovne zavrsila....Stvarno - imam Recept....Javi se na pp. ;) ;) ;)
306.png

Joj sjajno!!! :p Svaka ti čast smatram da svakoj majci sa blizancima treba orden dati. :p Imam drugaricu koja ima bliznakinje, ja pojma nemam kako je izdržala i kako se organizovala, ali uspeva apsolutno sve da stigne. :roll:
Imam i ja sina al od 5.5.god, mada imam velike šanse da rodim blizance, pa malo zveram po gradu kad ih vidim. Ali juče ih je toliko bilo - baš sam bila iznenađena. :shock:
Današnji utisak dana je dva policajca koji pišu kaznu dečku na biciklu koji je vozio kroz pešačku zonu i prolaze 2.momka na motoru tuda ( takođe iz istog smera ) a panduri im se javljaju. :evil:

Back