gost 346714
Veoma poznat
- Poruka
- 14.726
Jako los utisak...
Pitam se da li cu ikad preboleti![]()
Što, šta se desilo ? Raskid sa nekom ljubavlju ????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako los utisak...
Pitam se da li cu ikad preboleti![]()

Postupci ljudi.... i dalje proračunati, sebični, isfolirani i samo traže, grabe i zovu kad nešto treba...ne trudim se da to razumijem, tačnije ne želim da razumijem...bez promjene, godinama.Promašila sam cijelu epohu![]()

Otprilike isto se i ja osecam.Postupci ljudi.... i dalje proračunati, sebični, isfolirani i samo traže, grabe i zovu kad nešto treba...ne trudim se da to razumijem, tačnije ne želim da razumijem...bez promjene, godinama.Promašila sam cijelu epohu![]()

Eeeeeeej breee, gde ti živiš? 
Ručkala sam sa kolegom za vreme pauze, i gledala kako otvara svoj ručak: jaja sa ljuskicama i to pojede, papriku sa semenima i paradajz sa drškama.Eeeeeeej breee, gde ti živiš?
![]()

Vinograd
1. Otišli su naši na more, i slutio sam da će mo po celi dan provoditi kod nas na vikendici (u Vinogradu)
2. Još gore bi bilo da ostanemo u stanu, pa da brat po ceo dan gleda diskaveri, ili film za filmom + meni da prigovara što sam po ceo dan za laptopom "Čekaj, a što ti po ceo dan gledaš filmove ili diskaveri kanal ???"
3. I sutra, i narednih dana (ako nebude kiše) ću dane provoditi sa burazerom u vinogradu, a vraćati se kući da prespavam
4. Utehu mi prestavlja činjenica da će ove godine ipak zvati neko društvo, pa nećemo biti sami
5. Ali opet, ni danas nismo bili sami, a on po ceo dan priča sa svojim društvom a ja hodam sa jednog na drugi kraj vikendice, ili se smaram slušajući njih šta pričaju (ja sa tim njegovim društvom imam jako malo zajedničih tema)
Ti i tvoj brat ste potpuno različiti.![]()
Da, sem gore pomenutih stvari, on je i osoba koja je u stanju 24 časa nešto da priča, ja sam više čutljiv
On je temperamentan, a ja sam miran i tih
On voli narodnjake (Ivana Perišića, Acu Lukasa, Rodju Raičevića, Željka Šašića...) a ja pop-rok muziku (Bajagu, Riblju Čorbu, Film, Električni Orgazam, Plavi Orkestar...)
On je sa svojih 26.godina imao stotinu devojaka, ja sa svojih 30. nijednu![]()
On o forumima misli sve nagore![]()
A ja baš volim da pišem na forumima
Imamo naravno i zajedničih svari, i istih ili sličnih mišljenja. Jako retko se svadjamo (ali kad se to desi-bude baš burno-svašta jedan drugome kažemo, i te svadje su na ivici tuče, ali kažem one su jako, jako retke)

Uvek je tako jedan priča a drugi ćuti, svuda je to u bratskim i sestrinskim/porodičnim/prijateljskim odnosima.
Ipak je to stvar ukusa i poverenja, nema potrebe sa tučom kad ste vi odrasli ljudi, samo treba da se poštujete i ništa više.
Oboje možete biti u pravu ili oboje grešite iz svih različitih uglova i perspektiva, to je tako sa svima.
Što se tiče devojke, potrudi se da je imaš, takvu da nađeš da te prihvati takvog kakvog jesi.