Utisak dana ...

Danas sam dobio i svoj prvi otkaz u firmi :D :D Zajedno sa još nekim kolegama. Potpisaću zapravo predlog o sporazumnom raskidu radnog osnosa.

Prvi utisak mi je "Osećao sam da će to danas i biti, i zato sam razmišljao i da nedodjem danas u firmu-medjutim verovao sam svom mentoru, koji me je ubedjivao u utorak kako se on zalaže da ostanem u firmi. Ljut sam na njega jer nije bio nimalo iskren i otvoren-interesovali su ga samo ugovori i nije obraćao pažnju uopšte na ono što ja pričam "

PS.

Moji su danas otišli na more. Biću sam sa burazerom u stanu, i verovatno ću zbog toga i retko u narednom periodu retko dolaziti ne samo na ovaj, nego i na sve ostale forume (koje otkad znam za krstaricu-inače retko gledam)

Poslednja izmena:
Vinograd

1. Otišli su naši na more, i slutio sam da će mo po celi dan provoditi kod nas na vikendici (u Vinogradu)
2. Još gore bi bilo da ostanemo u stanu, pa da brat po ceo dan gleda diskaveri, ili film za filmom + meni da prigovara što sam po ceo dan za laptopom "Čekaj, a što ti po ceo dan gledaš filmove ili diskaveri kanal ???"
3. I sutra, i narednih dana (ako nebude kiše) ću dane provoditi sa burazerom u vinogradu, a vraćati se kući da prespavam
4. Utehu mi prestavlja činjenica da će ove godine ipak zvati neko društvo, pa nećemo biti sami
5. Ali opet, ni danas nismo bili sami, a on po ceo dan priča sa svojim društvom a ja hodam sa jednog na drugi kraj vikendice, ili se smaram slušajući njih šta pričaju (ja sa tim njegovim društvom imam jako malo zajedničih tema)

Vinograd

1. Otišli su naši na more, i slutio sam da će mo po celi dan provoditi kod nas na vikendici (u Vinogradu)
2. Još gore bi bilo da ostanemo u stanu, pa da brat po ceo dan gleda diskaveri, ili film za filmom + meni da prigovara što sam po ceo dan za laptopom "Čekaj, a što ti po ceo dan gledaš filmove ili diskaveri kanal ???"
3. I sutra, i narednih dana (ako nebude kiše) ću dane provoditi sa burazerom u vinogradu, a vraćati se kući da prespavam
4. Utehu mi prestavlja činjenica da će ove godine ipak zvati neko društvo, pa nećemo biti sami
5. Ali opet, ni danas nismo bili sami, a on po ceo dan priča sa svojim društvom a ja hodam sa jednog na drugi kraj vikendice, ili se smaram slušajući njih šta pričaju (ja sa tim njegovim društvom imam jako malo zajedničih tema)

Ti i tvoj brat ste potpuno različiti. :D

Ti i tvoj brat ste potpuno različiti. :D

Da, sem gore pomenutih stvari, on je i osoba koja je u stanju 24 časa nešto da priča, ja sam više čutljiv

On je temperamentan, a ja sam miran i tih

On voli narodnjake (Ivana Perišića, Acu Lukasa, Rodju Raičevića, Željka Šašića...) a ja pop-rok muziku (Bajagu, Riblju Čorbu, Film, Električni Orgazam, Plavi Orkestar...)

On je sa svojih 26.godina imao stotinu devojaka, ja sa svojih 30. nijednu :D :D

On o forumima misli sve nagore :D :D A ja baš volim da pišem na forumima

Imamo naravno i zajedničih svari, i istih ili sličnih mišljenja. Jako retko se svadjamo (ali kad se to desi-bude baš burno-svašta jedan drugome kažemo, i te svadje su na ivici tuče, ali kažem one su jako, jako retke)

Da, sem gore pomenutih stvari, on je i osoba koja je u stanju 24 časa nešto da priča, ja sam više čutljiv

On je temperamentan, a ja sam miran i tih

On voli narodnjake (Ivana Perišića, Acu Lukasa, Rodju Raičevića, Željka Šašića...) a ja pop-rok muziku (Bajagu, Riblju Čorbu, Film, Električni Orgazam, Plavi Orkestar...)

On je sa svojih 26.godina imao stotinu devojaka, ja sa svojih 30. nijednu :D :D

On o forumima misli sve nagore :D :D A ja baš volim da pišem na forumima

Imamo naravno i zajedničih svari, i istih ili sličnih mišljenja. Jako retko se svadjamo (ali kad se to desi-bude baš burno-svašta jedan drugome kažemo, i te svadje su na ivici tuče, ali kažem one su jako, jako retke)

Uvek je tako jedan priča a drugi ćuti, svuda je to u bratskim i sestrinskim/porodičnim/prijateljskim odnosima.

Ipak je to stvar ukusa i poverenja, nema potrebe sa tučom kad ste vi odrasli ljudi, samo treba da se poštujete i ništa više.

Oboje možete biti u pravu ili oboje grešite iz svih različitih uglova i perspektiva, to je tako sa svima.

Što se tiče devojke, potrudi se da je imaš, takvu da nađeš da te prihvati takvog kakvog jesi. :aha2:

Poslednja izmena:
Uvek je tako jedan priča a drugi ćuti, svuda je to u bratskim i sestrinskim/porodičnim/prijateljskim odnosima.

Ipak je to stvar ukusa i poverenja, nema potrebe sa tučom kad ste vi odrasli ljudi, samo treba da se poštujete i ništa više.

Oboje možete biti u pravu ili oboje grešite iz svih različitih uglova i perspektiva, to je tako sa svima.

Što se tiče devojke, potrudi se da je imaš, takvu da nađeš da te prihvati takvog kakvog jesi. :aha2:

Hvala ti na utešnim rečima

Možemo oboje biti upravu-svako iz svog ugla

Netučemo se mi, čak se i nesvadjamo, ali kad se to desi-bude žestoko. Ja sam ukapirao da sam slabiji, da je on nezgodan kad se svadja jer se dere i vredja, ali sam druge strane jako mi je stalo i da ostanem svoj, odnosno da nebudem papagaj koji ponavlja to što burazer priča ili misli.

Što se devojke tiče, maštam o devojci koja će me prihvatiti onakvog kakav jesam, ali to će malo teže ići. Ja neumem da muvam devojke, ćutljiv sam, imam mali stomačić :D (to su mi mane), neizlazim (osim na utakmice i povremeno na piće kad sam u Beogradu). Mislim da nema šanse (ili su one najminimalnije moguće) da upoznam neku devojku preko interneta, ali ipak verujem da neke od njih (možda je i to nerealno) da čitaju ono što pišem-možda je i to prilika da se bolje upoznamo:roll:
Naravno, planiram da putujem, da budem prisutan kad burazer organizuje neke privatne žurke, da idem po Beogradskim bazenima i kafićima (ali neizlazim po klubovima), sve su to prilike da upoznam devojke od kojih će se naći valjda neka koja je i raspoložena da bude samnom (pogotovu kad počnem da se hvalim tipa-imam ovo, imam ono, završio sam ovo, ono ili radim i radio sam tu i tu...)

Back