Utisak dana ...

Veoma loše, pun sam informacija ali negativnih. Sva prigradska naselja ako mene ondosno centra Bluke. su pod vodom ne velikom ali ipak jesu. Kiša se jutros malo smirila ali opet pljušti...Ako znamo da se R.S. prostire na 49% BiH a ima samo 1.200.000 stanovnika nije čudo što niti ima dovoljno tehničkih sredstava niti ljudstva za bilo kakve veće akcije...

Kakva je sada situacija? Reagovala li Vlada povodom ove vodene stihije? Kako si ti?

Zahvaljujem se forumašima koji su mi uputili riječi podrške, za sada je ovdje u gradu B.L. dobro ako se uporedi sa drugim područijima. Kiša pada i trenutno dok ovo pišem, pratim i dešavanja u Srbiji i imam razumijevanje za sve ugrožene stanovnike ma gdje se nalazili. Bilo šta da se izvede kao zaključak iz svih ovih dešavanja kada su u pitanju poplave i slično je samo loše sprovođenje politike i kratkoročno razmišljanje (mandatarenje)... Ipak ovdje nije mjesto da se o tome piše...

Gradski most B.Luka danas...Faza smirivanja.

2jb7diu.jpg

Proslava mature je uspela. Bilo je odlično! U muškom društvu je bilo super dok žene su sklanjale u stranu, bežale i od mene, auuu što su ljubomorne i zavidne! :roll: Kasnije školski drug mi se požalio da sa drugaricama pokušao opuštenu komunikaciju a one nisu imale smisao za humor i šalu. :fdlan:Dakle vidi se ko se promenio a ko nije. :eek:

Život mora da ide dalje, lijepa riječ je ponekad mnogo vrednija od bilo čega. I kao što rekoh da sve što dođe mora i da prođe tako neka u prošlost ode i ovaj ružni dio života koji nas je na mnogim teritorijama zadesio...

Evo Tico, stižu moje remek delo :D

Dve slike sa kristalnom i loptastom vazom koju sam kupila pre neki dan a u njoj dodala kamenčići i pesak sa morskim detaljima koje već imam.

dscn0906-1.jpg

dscn0908-1.jpg

Ovde ima više detalja, umetnička vaza pre nekoliko nedelja, buket veštačkih ruža, grančica sa veštačkom ružom kupljena pre neki dan, bele perlce i pre neki dan a ostale sam kupila prošle godine.

dscn0910-1.jpg

Dva kukuruza sam dobila na poklon od nekog sa sela i trebalo mi je dugo vremena da smislim šta ću s njima i kako, pretragom na netu dobila sam ideju, i tako sam ih opletela sa travom i trakicom.

dscn0912-1.jpg

Imam još puno stvari sa kojima ne znam šta ću a ideje su mi tu, polako ih pravim jednu po jednu. :D

Back