Utisak dana ...

Šta kažeš? Početnik?
:zper:

DSCF2363.jpg

Utisak dana mi je da godinama nisam napisao pesmu, a evo za samo ova dva dana, napisah nekoliko pesama od kojih mi je možda i najbolja ova najnovija (Anonimna četvrti-pet). Nisam ni znao da za to služi blog i jedino zapravo neznam kako se brišu ti blogovi-ako se nekada pokajem što sam trenutke inspiracije podelio sa ostalima????
U svakom slučaju dolazi mi u utorak burazer iz Budve, neverujem da ću ponovo u nekom narednom periodu biti pod nekim emocijama da pišem pesme, ali ko zna...

Utisak dana mi je (nadam se da smem da spomenem njeno puno ime) Tijana Žener

Pojavila se danas na nekom kursu na koji idem i ja. Ta osoba je pre "mnogo" godina edovala mene za prijatelja. Sećam se da je imala u prijateljima Milicu (o kojoj imam napisan blog), da sam je pitao za nju, ali se nesećam odgovora. Sećam se i da sam ja njoj poslao par nekih svojih šala na temu sexa, i da je ona umirala od smeha (barem po smajlijima koje mi je poslala).
Poslao sam joj poruku-ako mi odgovori-odgovori ako ne-neću više da ispravljam neke "krive Drine" niti da isterujem nekakve pravde. To je deo moje prošlosti-neću da prolazim kroz sve to ponovo...

Odgovorila mi je Tijana, veoma ljubazno. Nažalost nemogu dobiti mnogo informacija od nje, ali je odgovor korektan, i zadovoljan sam. Mislim da je osnovni red ko god da ti pošalje poruku da odgovoriš toj osobi-i to je uredu.

Iskren da budem u principu od svakoga kome pošaljem poruku-očekujem da mi odgovori, ali od Tijane sam posebno to očekivao, jer se sećam da ONA MENE pre mnogo godina EDOVALA NA FEJSU za prijatelja. I to neprosredno nakon mog povratka sa nekog koncerta na Beogradskom sajmu u Beogradu (mislim da smo slušali Cecu, ali moguće da je bio i Lukas).
Tad sam ja mislio da je to neki lažni profil, ali sam za svaki slučaj pogledao ono što se može videti od njenog profila, i video sam najmanje jednu osobu (kolko se sećam sada) medju njenim prijateljima na fejsu koji su me zanimali tada

Poslednja izmena:
Veoma loše, pun sam informacija ali negativnih. Sva prigradska naselja ako mene ondosno centra Bluke. su pod vodom ne velikom ali ipak jesu. Kiša se jutros malo smirila ali opet pljušti...Ako znamo da se R.S. prostire na 49% BiH a ima samo 1.200.000 stanovnika nije čudo što niti ima dovoljno tehničkih sredstava niti ljudstva za bilo kakve veće akcije...

Utisak dana mi je razgovor u kompaniji Winer Stediše za posao. Jedan korektan razgovor, ni brat mi nije dizao pritisak nakon njega u autu-kao što on ume (a zašto ih nisi pitao ovo, a zašto ono, ovakav si, onakav si)

Trebao bi da prodjem neku obuku od četiri dana, i nakon toga ugovor od 3 +3 + 3 meseca: Tj mogu da mi daju utkaz već nakon prvih mesec dana, ali ako zadovoljim u prva tri meseca idem u naredna tri i tako dalje...

Back