Utisak dana ...

Zato sam se i ogradila, moliti je ipak teska rec.
Ali mislim da si me razumeo. Zivi svoj zivot. I sve ce biti kako treba.
Proslost ostavi iza sebe. Tako sam morala i ja.
E da, ovih dana i mene opasno boli glava. I ja sam meteoropata.
Pokusavam da ne pijem analgetike, ali kad ``Dara predje meru`` ipak moram...
Ova magla me ubija... kao i glavobolja.
Sve je prljavo napolju, zaista bi trebalo da padne neki sneg, da se procisti vazduh, nesto...

Bila na nekoliko mesta da završim, i lekar me je razočarao :rida:

Ljuta sam na sve....posebno na sudbinu koja mi je tako namenjena
smilie_tra_005.gif

E život mi se smučio!

Jedno upoznavanje i nada da sam tom čovjeku bar taj sat i nešto više koji smo proveli zajedno u uobičajenom razgovoru učinila malo drugačijim od svakodnevice... toplo se nadam, ne umišljam da sam posebna, naprotiv...prosto je to jedna duša koja živi u začarenom krugu koji su mu stvorili drugi i ne izlazi iz njega. Ne mogu mu pomoći da se iščupa iz toga,ni moja malenkost, ni bilo ko drugi, na žalost, to je nemoguće-kasno je...

Utisak dana mi je gledam devojke na sajtu za upoznavanje badoo.com. Čak i nisam hteo da im kažem pravo ime (postavio sam neke najlošije slike koje imam iz zezancije :D ) već se zovem kao i na ovom forumu Sicvans. Ne izlazim, nemam kontakata, da probam da vidim šta može da se desi preko interneta-neopterećen rezultatom (nije mi frka do 36-37.godine)

Vrtim ja slike, jedna, za drgom devojkom-ono većina nekih debeli ružnjikavih :D Ćak su mi i dali nekakvu fiktivnu titulu najveći probirljivac. Bilo kako bilo, nadjem ja neku koleginicu sa faksa (koja je bila simpatična buca) i pošaljem joj privatnu poruku preko fejsbooka. Vidim slika se pretpostavljam sa dečkom-al ko zna možda joj je to i brat. Saznaću ako mi odgovori na poruku-a možda i neću saznati :D

Tresla se gora rodio se miš (u glavi je ponovo bila probudjena mašta, kao i kad je Sladja bila u pitanju). Danijela, kao i ja retko ide na taj sajt badoo, očito i ona razmišlja kao i ja da joj je tek 29.godina i da do 36-37godine neće da uzme bilo šta (ima tamo jako debelih devojaka, i devojaka koje kače slike bez šminke a na kojima izgledaju kao demoni. Iskren da budem ni ja nisam okačio najbolje slike, i imam nameru da namerno kačim neke lošije, ali devojke su po meni drugo-one hoće da budu lepe u svakoj prilici)

Ne moze se nista ``na silu``.
To se ili desi ili ne desi.
Polako.

Ja od osnovne čekam da se desi-pa ništa...:D Ma nije mi frka do tamo 36-37 godine kada se oženio i jedan moj rodjak

Današnji utisak mi je kakvi sve loši ljudi pišu po internetu, i kakvih sve loših ljudi ima pa to ti je :D Naime pre foruma krstarica, sam pisao i na nekim drugim forumima, pod nekim sličnim imenom, ali najviše postova sam imao na forumu redstar gde mi je username bio General (posle sam trajno banovan zbog svadje preko privatnih poruka sa jednim od admina :D ). Tu na redstaru sam bio član i prvatnog četa preko fejsbooka. Nakon izvesnog vremena par drugara me je pocelo kroz kroz zezanciju da me tera i odatle (a nisam pričao mnogo, kad su me banovali apelovao sam nekoliko puta da drugari sa četa pomognu da mi se ublaži ili skine potpuno ban)

Evo suštine :) Danas sam saznao da je neko od njih poslao privatnu poruku mom bratu (koji nikada nije ni ušao na restar a nekmoli...) kako mene svi zajebavaju na tom četu (što nije istina) i kako on treba da povede računa o meni i utiče na mene da ja napustim taj četz:((
-Imao sam sreću što je ta poruka mom bratu stigla preko fejsa u other, inače da je moj brat to pročitao stvarno bi mi pravio probleme :D
-Iznervirao sam se kako tako ljudi žele da naprave probleme ljudima....
-Inače taj stari čet preko fejsa ljudi sa foruma redstar ne postoji više, a mene (pretpostavljam) niko nije hteo da doda u novi (znao sam preko priča na forumu-samo 3-4 osobe odatle, ali opet mislio sam da sam i ja deo ekipe tog foruma, pre svega čovek koji navija za Zvezdu)

Prvi utisak mi je- bio sam na jednom sajtu na kom sam bio registrovan još od 2003 godine isto pod imenom Sićva (Vasić). Dva-tri sata sam proučavao taj sajt-nalupao jedno 20 postova, ali sam i ukapirao zašto nisam bio tolke godine :D Ja sad neću imati više šta da pišem sledeći put kada dodjem na taj sajt, jer će na gomili tema moji postovi biti poslednji.
-Mislim da sam i na ovom forumu ja isto registrovan od ko zna kada pod imenom Sićva (bez dodatka Ns), ali ne znam ni pod kojim meilom ni pod kojom šifrom... Provalio sam u ova dva meseca koliko sam na sajtu, da je ovo mnogo bolji forum od svih na kojima sam do sada bio, i zato bih voleo da se družimo još mnogo godina koje su pred nama

Drugi utisak mi je-gledam ponovo devojke na sajtu za upoznavanje badoo. Iskaču mi sve neke debele devojke ili neke koje odvratno izgledaju bez šminke, ja ne znam kako te devojke misle da se udaju, ako su stvarno takve :D :D

Back