Utisak dana ...

Dragi nepoznati gospodine,
hvala vam što ste jutros prešli na moju stranu i oterali one pse.Da niste naišli ne znam kako bi se sve završilo.Bila sam okružena njima ,čak i da sam ugledala kamen ne bih mogla da se sagnem za njega...Videla sam da razmišljate da li da nastavite svojim putem ili da pridjete meni i pomognete mi....Hvala vam što ste prišli i oterali ih....i ako ste znali da ćete ih tim potezom izazvati da krenu na vas....Ne sećam se više ničega ....bila sam uplašena...pokušavam da se setim i kako ste izgledali...ne vredi...od straha imam rupe u sećanju....Hvala Vam od :heart:
27026psilutalice1f.jpg

Poslednja izmena:
Počeli igru u kolektivu (onaj sistem sa lovom ), svako da po 1000, kad primimo platu i izvlačenje. Učestvuje nas 17, i dva puta u toku meseca ide izvlačenje. Tako da po dvojica na gomili dobijaju u toku meseca po 17000. Danas prvo i baš mene izvuku. Dilema uzeti ili ustupiti nekom drugo. Ako uzmem kajaću se- treba posle učestvovati do kraja, a lova će brzo otići, a ako ne uzmem opet kajaću se- mogu biti zadnji.
Ustupio sam koleginici, njoj je hića a meni šta dragi Bog da!

Zaista ne razumem ljude koji kažu (kada ih nešto zamolite i dodatno podsetite!) da će nešto uraditi - a ne urade! :dontunderstand:
Zaista ne razumem toliku neodgovornost i neprofesionalnost :roll:
ps. Ja bih se makar izvinula da trenutno ne mogu (da mi je nešto iskrslo ili sl.)

Back