Utisak dana ...

Prijatno me je iznenadila reprezentacija Portugalije protiv Sijeverne Koreje. Prije svega borbenoscu svojom.

Gledajuci sa druge strane, zao mi je reprezentacije Sijeverne Koreje, zbog svega onoga sto im se dogadja, sto im se na terenu dogodilo.

Opet ide repriza utakmice Srbija - Nemacka. :)

" Panem et circenses" ..sto bi rekli : dajte narodu hleba i igara.

Btw, ako neko ne zna..eto odakle potice zargonski izraz za hleb-panja. Iz latinskog, more..:lol:

Njemacku nasa reprezentacija nije pobijedila skoro trideset i osam godina. Tome jeste sada dosao kraj .

Da, postoje osobe koje isti mec nisu gledale. Nisu prisustvovale pisanju strana nove istorije fudbala, uopste sporta .

Meni prikazivanje meca jeste zadovoljstvo. Gledam iznova i iznova, ponosan sam na zemlju svoju.

Zatvorena tema na kojoj sam ovo napisao :

Ja znam da ti znaš da ja znam da ti ništa ne znaš,....pa opet se ne sklanjaš, nego glumiš tu ,,izabranu,, ličnost,....a opet i ti i ja znamo kako si izabran,....glumiš nekog ko postoji, a nema te,.....razlika među nama je velika, samo što ti ne želiš da je vidiš,.....ti si pored očiju oslepeo,....sem sebe ništa više ne vidiš, a na dobrom si putu da potpuno nestaneš, jer ima očiju koje ti ne vidiš, a koje ne samo da dobro vide nego njihov pogled ubija, i ne samo telo, nego i dušu,...ne bojiš li ih se?

Baš šteta,......a imao još puno toga da kažem,....:sad2:

Back