UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa msm shta reci nedelja, dan kada se sva ulenjim da me mrzi chak i da odem chasak do prodavnice. . .
Ali vidite, danas je rutina bila malo drugachija, xaxa, nauchila sam bio, i fiziku i svashta josh neshto. . .
Ali u svakom sluchaju sutra ponedeljak. . .
Josh malo, josh malo do nove i kraja ovog najgoreg polugodishta u mom zivotu. . . (ne zbog drushtva, ocene su u pitanju)

:dash: Bem ti ludnicu, tu se ne zna dal' smo gori mi pacijenti ili osoblje, ko je tu ludak! Odem k'o budala jutros oko 8 i predam knjižicu kod shrinka. Zabrinuo me onaj napad panike prošle nedelje na groblju, odavno to nisam imala. Jel radi moja doktorka?-Da,da,da,da,radi ona, bez brige! Ja tamo oko 11, kažu, radi dr Bradić. :roll: Normalno da mi je pojačao dozu! :eek: "Šta, kakva zavisnost od 0,125 ujutru i 0,25 uveče?! Rokaj, ćero, po ceo jutro/veče i celu asentru uveče! I evo ti malo vitamina i malo minerala... Čisto da ne ispadne doca stipsa!" Uh, gde je taj bio Bajagi kad je dobio inspiraciju za onu pesmicu?! :lol: Ono, Dajte mi šarene pilule, šarene pilule za lilule! I to vitamini injekcije! Mrzim :kletva:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back