UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma njegov problem. Žao mi je njegove porodice, ljudi koji su jako bliski s njima su rekli to da ih je ostavio u dugovima, nije u pitanju izmišljotina.

A moj utisak je da mi je ceo dan muka, moraću konačno da kupim to umeboši sirće, nije tako tragično skupo kao što me Ria naplašila, štaviše, jedno 10 puta je jeftinije. :D Još samo da saznam kako se upotrebljava.

Evo kako je bilo u hali...Kao i uvek,došao sam prvi(dobro,ne baš prvi ali među prvih 50 sigurno)bez lične karte.:mrgreen:Antićev mix je baš bio u nekom"connecting people"fazonu gde sam našao sve sa kojima sam bio kasnije.Inače,plan je bio da dobar deo večeri presedim na stolicama pored bine zbog poznanstva sa PAUN-om ali z**ebi to,pored dve ribe(ni jedne moje:mrgreen:)sa kojima sam se klimao(zna Saška),nešto sam izgubio volju za sedenjem.:mrgreen:Očekivao sam da će PAUN imati najbolji mix večeri(znam,imam dosta stvari koje je radio)kao što se desilo za vreme Nastićevog nastupa kada ga je Škepa oduvao,ali ovaj put moša.Jon Pearn je tako dobro odradio stvari da muzika prosto tera da igraš i ako nemaš snage da se pomeriš(videla je Saška u kakvom sam stanju došao).Ta"engleska elektronika"mi je pre delovala tako morbidno,sve dok je sinoć nisam čuo uživo.:super:Svaka čast liku!:worth:Posle njega je nastavio PAUN tempom istim kao i pre,klasika za njega.Koliko ga god PAUN hvalio,Peerie-ev mix je bio dosadan za medalju pa sam taj deo presedeo na tribinama.Da pri kraju nije stavio par pesama koje obožavam verovatno bi uveliko dremao.E,Antić je zadnjih sat vremena(sve do 05.10h)fascinirao izborom pesama,skakao sam po metar u vis.:super:Tek sam se kasnije zezao sa PAUN-om,prema njegovim rečima čovek nije mogao bolje da odradi feštu zato što se još nije navikao na nov mixer koji je tek sinoć isprobao u hali.Sve u svemu,za grad u kojem živimo ovo je i više nego odlično.Što bi rekao Voodoo Popeye:"Decentralizacija,to je naša poruka!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back