UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ceo dan se smejem.... bacio sam se na neku literaturu.... citam knjige po ceo dan i tek sada kapiram shta sam propushtao.... za pet dana kupio sam 4 knjige a porucio josh par komada... Veoma sam srecan .... najzad sam shvatio da od knjiga ima josh po neka korist osim papira za rolanje i podmetaca za pice...

ma jok bre lazu te. sa prvom sam heklala ko nikad u zivotu i posle toga nem pojma dal sam heklicu uzela u ruke sem za satiranje drugarica. sa ovom drugom sam citala ali nista ni vise ni manje nego inace. e a i za krastavce lazu nije imalo sile da ih jedem a inace ih obozavam

Ja sam visila na netu, na yumama.com, čitala Moju bebu i Mamu i kljukala se fast fudom. A sad mi se samo spava i ne radi mi se ništa. I nisam ni ja jela krastavčiće osim u majonezu kao prilog, zajedno sa pavlakom sa pečurkama. Ima kod Ticija u Zelenom Zubu, milina! Ali mi se zato gadila i kafa, kikiriki i susam a Fairy bor i limun i Cliven intimo mi se i dalje gade.

Kragujevac...Taj samoupravljački(kako i sami za sebe kažu)grad me ni jednom(ni danas,ni prošli,ni pretprošli put)nije fascinirao arhitekturom.Iskreno i ne znam koga bi usrećio izgled 20.veka,a na onim građevinama koje barem teže ka 21.niko ne radi.:roll:Bez uvrede svima koji su odatle ali Prijepolje mi deluje kao metropola(po izgledu ali ne i gabaritnosti)u odnosu na Kragujevac.Jedino šta mi se svidelo što se tiče građevina su:kružne klupe,WC blizu"Perončeta"(ako nisam pogrešio lokaciju),pošta(:super:).
Sa druge strane gledano,ljudi su super(bez podela,mržnje,predrasuda)!Danas sam 1.put imao priliku da malo duže čavrljam po gradu i upoznam se sa njima(samo mi je bilo nejasno zašto se ne smeju na kvalitetne crnjake).Takođe,imaju isti akcenat tako da nisam"štrčao strindžerskim govorom".:ok:
Klima je vrlo z**ebana i ide u krajnosti.Još u 18h sam se zaledio ko neka p**kica na železničkoj stanici dok je ovde u 20h toooploo i ako nije delovalo tako iz voza.
Dobar utisak koji su na mene ostavila peciva pokvarila je supa sa dosta neidentifikovanih objekata u njoj.Glođem a ne znam šta je,usput sa nekakvim gumenim ukusom.Kad već pominjem ukuse...Voda je očajna!Da sam na mestu onih građana kupao bi se kiselom vodom po ugledu na Monk-a.Znači ne isprobavajte česmušu da vam ne bi izazvala grčeve po licu.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back