Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
vikend je bio ....uhhhh...al vrrrr'
danas sam pod utiskom sportskih, malih aviona...setao sam do aerodroma kod Magnohroma i nalozio sam se na letenje. Ko hoce sa mnom, treba da nas je troje, kinta - po 15 evrica, sitnica al se leti pola sata nad Kraljevom, dovoljno
Extra iskustvo u par navrata sam se vozio nad Smederevom i Pozarevcom, jos ako ti je pilot neki napaljenko pa hoce da ti pokaze zasto svako ne moze da bude pilot, ono da ti pokaze makar opterecenje od 3 ili 4G ...
Samo shto sam utegao komp ponovo me spopao ovaj novi virus..... ubi me .... nishta ga ne cisti .... utisak dana ..... ako nadjem lika koji je napravio taj virus (mada su shanse vece da neki nash FC osvoji ligu shampiona) tako cu da se igram sa njim da ce da pozeli da je .... jooooooooooooooooj ...... mucicu ga godinama....
Ovih dana: Gizmo bolestan, počeo da prima antibiotike, pokušaću da mu izvadim zub i da ga lokalno istretiram, ako ne, moraćemo da ga uspavamo.
Juče: dve crte na testu, nema šanse da ga zadržim, niti bi to dete bilo zdravo&normalno niti sam ja sad sposobna za sve to. Inače nisam pristalica tog vida birth-control ali ko bi očekivao da jedan normalan zigot preživi kortizone?!
Danas: ceo dan me ubija mučnina, sa Milicom nije ovako rano počelo. Mada mi se čini da sam prehladila stomak.