UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno, rispekt...na meni je da ucim i pokusam da dostignem zadati nivo...znaci, sledeca faza je bicevanje?:)

Ne plasi se chajki ona to vole samo malo radi predigre ... :hahaha:

Za to na LJ&S! :nono:

Vidis kako mimina mama zna gde da te posalje ... doduse tamo ce jedno vreme da te ignorisu :kafa: :whistling: zatim pokusace da te pod"ebvaju u zdrav mozak :plez::tease:, tek onda sledi bicevanje :azdaja:, nakon toga ce mozda da te i zavole kao i sve zene :zaljubljena: nakon duzeg vremena na forumu i vise kilometara postovanja mozda ce i da te postuju :hvala:... to mu dodje isto kad malo bolje razmislim ko u RL sa zenama! :rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
ma opushteno... jedina fora je shto sam ja pao na parkiran auto i udario u otvorena vrata... :( bruka...

haha, to me podseća na 2006. kad sam vozio bajs i u punoj brzini se zakucao u parkiran šleper :D ni danas ne znam kako nisam video beli kamion parkiran pored puta :rumenko: blam živi, srećom nije bilo mnogo posmatrača

utisak dana : dodjoh s posla nervozan i odmah zakrvio s kevom :S

Gledao kraljevačku skupštinu i toliko se iznervirao da sam morao da se dohvatim Photoshop-a.:otkacio:Tema:"!BRAIN DAMAGE!"

Nabrojao sam dosta stvari koje nas po default-u iznerviraju čim uključimo televizor.Čovek ne mož' ni film pogledat' a da mu ne iskoči neko s**nje sa slike.:otkacio:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back