UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:dash::dash::dash: Vas dvojica niste normalni! :banovati:

hhe, pa znas li da je to sve narodna radinost, a mi to treba da negujemo ako mislimo u Jevropu...niko nas nece ako ne budemo postovali svoje...npr. Imas golfa dva, i mercedesa, imas kuce dve, sada i meneeee!!!
utisak dana...mod Shuki i ja pokusali danas da o'ladimo glave na splavu, al tesko je islo, tako da se svako uputio na svoju stranu da kulira u horizontali

hhe, pa znas li da je to sve narodna radinost, a mi to treba da negujemo ako mislimo u Jevropu...niko nas nece ako ne budemo postovali svoje...npr. Imas golfa dva, i mercedesa, imas kuce dve, sada i meneeee!!!
utisak dana...mod Shuki i ja pokusali danas da o'ladimo glave na splavu, al tesko je islo, tako da se svako uputio na svoju stranu da kulira u horizontali

:dash: Što kažu na Discovery-ju ili National Geographic-u, nisam sigurna, "connecting through culture-celebrating diversity"!

Šta nije išlo, niste ti i Schuhart kompatibilne ličnosti ili nešto drugo?

Naložila se ja na one naočare za sunce što poklanjaju uz najnoviji broj Elle, krenula onako diskretno da snimam po gradu ne bih li negde naletela da kupim, kad jutros u čekaonici kod lekara vidim babu od 80 i kusur, skroz iskrivljenu, sa naočarima za sunce iz Elle. :rumenko: Treba li da kažem da sam odustala?

Ponovo sam počeo da vežbam posle dosta vremena(tegovi,trbušnjaci,tamo neki federi,duga vožnja bajsa i kojekakvi k**ci).
1219_tired_smiley_drinking_coffee.gif
Osim toga,ubila me babina"mastika".
smiley_drunk.gif
Kako me je samo z**ebala i nabila neku drljavu rakijčinu u flašu mastike a ja po defaultu roknuo ko mutav...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back