UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lenny u Areni a ja nisam tamo. :sad2: Pero, očekujemo detaljan izveštaj.

covece, ne znam odakle da krenem....reci cu samo jedno - Lenny me je odusevio i kao muzicar i kao frajer...a mene je tesko oduseviti!
Odlicna i savrseno ukomponovana ekipa muzicara, najvise mi se dopao bubnjar i trubac, imali su onaj prepoznatljivi nigger sound...ostali su takodje bili sjajni
ozvucenje mocno, ali ne i prejako
bina jednostavna, cak i skromna, ali kada je krenula prepoznatljiva energija sa iste, niko binu vise nije ni konstatovao
Lenny je pevao kao sa ploce, lepo se obratio narodu, bez suvisnog uvlacenja i koketiranja
mislim da se raspametio lepotom nasih devojaka...
ima jos puno toga, ali mi u pisanoj formi deluje kao neubedljiva deskripcija...

:hahaha: Postao si gay? Mislim, oduševio te kao frajer... I zar nije bila riba za bubnjevima? Ona sa ogromnom afro-frizurom. Znači, limunada u Pelivanu za prenošenje tisaka? :lol:

BTW, šaljem ti fon na pp, ovih dana se slabije konektujem pa bi mi verovatno promaklo da se dogovorimo. Naljutila mi se drugarica, vidi šta mi je napisala u profilu! :rumenko:

Lepo ja kažem da su Čajki i Paganini heroji ovog pdf-a sa svojim komentarima.A sada ontopic...Ceo dan mi se vrti po glavi kako su ove p**de što sebe nazivaju"složnim Srbima"izručile Radovana.:(Lepo je tim buzdovanima što se raduju rekao jedan Bugarin:"Vie Sqrbi ne znate ne6ta,samo pluvate na svoi narod i ne6ta ne rabotite!"

P.S.Šest(6)u njihovom chat-u znači"š".

heheh, lepo kaze jedna izreka Jeb'te magare dok je u blatu...:) ja lepo prenosim utiske o koncertu, a vi mene strpali u shupak meraklije...sta cu ja kad sam veliki esteta i cenim svaki oblik lepote:)

Mile, sto se tice Radovana, nemam vise ni jedan komentar....odlucio sam da cu def.da napustim ovu zemlju i da odem sto dalje odavde...samo ne znam kad....ali ovde vise nije zdravo da se zivi...samo cekam kad ce meni da upadnu u stan i odvedu me u zatvor zbog toga sto sam nosio bedzeve sumnjivog sadrzaja

Tih što me nešto j*be večeras.Gde su bre pevač i pevaljka u tamo nekoj nepoznatoj kafani u Čibukovcu?Uželeo sam se pesama"Mito bekrijo"i"Ima Mile volove šarene"a nema ni jedne pevaljke da mi ih otpeva na uvce.Taman sam spremio kintu...Ko lepo peva ovde?!Paganini,ajde ti!:lol:

aha, a je l znas ti onu kafansku Moju malu udarilo june ili Svira pile u gvozdene vile?
al kad ja udjem u kafanu, moram da cujem Tera Mile ovce na bicikli i dajem sve pare koje imam u dzepu:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back