UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pronadjite Karadzica ! ;)
fxqwz4.jpg

Izgubili smo od Crnogoraca u finalu, bas sam s*****n...

Zamisli još da sediš u kafani u Igalu, okružen navijačima "crvenih ajkula", piješ Nikšićko, navijaš kao blesav i na kraju...E skroz sam poludela te noći...

Nije baš utisak današnjeg dana ali nema veze...

A današnji, tj. noćašnji - Kraljevo noću. Ne znam iz kog razloga mi je bus prošao kroz KV, ali grad stvarno lepo izgleda, barem na prvi pogled.

Bili na slavi kod kumova. Dakle, ja sve manje mrzim jagnjetinu. Milica sama sedela za stolom i nahranila je sebe a ne mačke (ni namerno ni slučajno) što je uspeh s obzirom da pola doručka pobaca po kući dozivajući vrapčiće. :dash: I već dva dana se branim od ljudi koji udomljavaju mačiće: "Imam starog, ljubomornog psa!" :sad2: A tako bih rado pokupila bar dva preko puta Svetozara i bar jedno od kumova-što znači 50% ponuđenih. Vragana i ja smo se izridale jedna drugoj u tastaturu pre 2-3 meseca što ne mogu ja da uzmem njene afričke tvorove zrele za udomljavanje, da Milica nije ovako mala, bilo bi idealno.

Povrede me obožavaju,danas sam se skrcao na basketu.:(Živo me interesuje što li se sređuje Ibar bašta zajedno sa travuljinom na Keju.:think:Verovatno su glavatani najzad ukapirali da je estetika grada ravna Černobilju pa su se smilovali da upale kosilice za travu...Što se tiče Beograda,očekivano"varvarisanje"i Veljin najbolji govor u kojem je obavezno ubacio ovce i pšenicu.:lol:Pobogu,Srbi smo!Bez obzira na seljoberizam u izobilju on mi je nekako omiljeni lik od svih tih buzdovana.Još samo da sačekamo Paganinija sa slikama(ako ih je uopšte i radio)...:super:

Čula sam da su Vučića dobro izlomili drotovi. Nisam pratila, grozim se tih povoda za demoliranje svega na šta se naiđe.

Utisak dana, komšije prave terasu, celo prepodne im majstori nisu privirili u dvorište, cvikaju od direktorke banke pod čijim prozorima živimo ali su zato vrlo revnosno uključili mešalicu za beton, cirkular za neke daščurine, angažovali su čeikće i još ko zna šta tačno u vreme kad je trebalo da uspavljujem Milicu. Da sam imala bombu danas, oni sad ne bi imali kuću! :otkacio:

Čula sam da su Vučića dobro izlomili drotovi. Nisam pratila, grozim se tih povoda za demoliranje svega na šta se naiđe.

Utisak dana, komšije prave terasu, celo prepodne im majstori nisu privirili u dvorište, cvikaju od direktorke banke pod čijim prozorima živimo ali su zato vrlo revnosno uključili mešalicu za beton, cirkular za neke daščurine, angažovali su čeikće i još ko zna šta tačno u vreme kad je trebalo da uspavljujem Milicu. Da sam imala bombu danas, oni sad ne bi imali kuću! :otkacio:
Svi mi kažu da sam lud pa ajd' i ti da se ne izdvajaš.:lol:Jedva čekam dan kada ću ja nešto da uspavljujem.:)Još ništa nije u planu,mada...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back