Moriccone
Domaćin
- Poruka
- 3.607
Tukli smo Madjare u vaterpolu
finale sa bracom Crnogorcima!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tukli smo Madjare u vaterpolu
Nije Tyra nego Tarja!Ne znam zašto ali sve njihove pevačice ma koliko dobro pevale i izgledale imaju styling dušu dao za njivu.
![]()
Definitivno kraljica!Svejedno kako se zove, bitno da mnogo bolje i peva i izgleda od ove nove. Pre neki dan sam naletela na neki njihov stari spot, i raspametila se kako je devojka bila našminkana, štaviše, mislim da ću joj ukrasti ideju negde zimus:senka boje lavande i karmin boje crnog vina. To na svetlo tenu sa plavim očima (i ja, i ja!) jako lepo izgleda. Dakle, to je individualna stvar. Ili, o ukusima se ne raspravlja.
nije vino za mene...nije vino za mene...nije vino za mene...nije vino za mene...nije vino za mene...nije vino za mene...
makar ne u velikim kolicinama....
(Varljivo leto 1968.)
Ma pobedjujemo Crnogorce, nismo za DZ prvaci sveta....
Btw, u vezi Nightwish-a, glavni vokal tj. Tajra je otishla iz benda jer nije imala obzira prema publici, jer zbog toga, neshto sam chitala u vezi toga, ali nmogu da se setim svega bash najbolje...

),ali u svakom slučaju sviđa mi se!

Čao je imao odličnu svirku!Extra muzika koju do sad nisam slušao(),ali u svakom slučaju sviđa mi se!
)
tkacio: