UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije Tyra nego Tarja!:whistling:Ne znam zašto ali sve njihove pevačice ma koliko dobro pevale i izgledale imaju styling dušu dao za njivu.:lol:

Svejedno kako se zove, bitno da mnogo bolje i peva i izgleda od ove nove. Pre neki dan sam naletela na neki njihov stari spot, i raspametila se kako je devojka bila našminkana, štaviše, mislim da ću joj ukrasti ideju negde zimus:senka boje lavande i karmin boje crnog vina. To na svetlo tenu sa plavim očima (i ja, i ja! :D) jako lepo izgleda. Dakle, to je individualna stvar. Ili, o ukusima se ne raspravlja.

Svejedno kako se zove, bitno da mnogo bolje i peva i izgleda od ove nove. Pre neki dan sam naletela na neki njihov stari spot, i raspametila se kako je devojka bila našminkana, štaviše, mislim da ću joj ukrasti ideju negde zimus:senka boje lavande i karmin boje crnog vina. To na svetlo tenu sa plavim očima (i ja, i ja! :D) jako lepo izgleda. Dakle, to je individualna stvar. Ili, o ukusima se ne raspravlja.
Definitivno kraljica!
Medium_616200752236AM_PEM08%20copy.jpg

Probudi mene jutros oko 8:30 neka galama, lupa (skontam da je sekira)... Provirim kroz prozor i skontam da je komšinica dovela nekoga da poseče onu divlju smokvu i ono drugo divlje drvo što su izrasli tik uz moju ogradu. Sledeći put kad sam provirila kroz prozor, vidim da je deo tog drugog drveta upao preko ograde u moje dvorište. Možda će kasnije biti još neki utisak ali kad te nešto probudi ako rano, onda definitivno zaslužuje mesto ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back