UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo se nagutaj medicinskog uglja ili, još bolje, zeolita da upiju te otrove a onda uzmi linex da obnoviš crevnu mikrofloru. Been there, done that.

Hvala na savetima!
Evo zivnuo sam doduse malcice dehidriran i ne raspolozen jer sam za citav dan pojeo samo supicu, baren krompir i jedva nesto barene govedine,a keks koj mrzim da ne pominjem, od sutra se vracam u svastojede! :lol:

Ranojutarnji utisak:RAZOČARENJE zbog drljavog nastupa Nightwish-a na EXIT-u!Daj,stvarno,Anette je pevala kao da su to svadbarski hitovi a ne metal još kad se na sve to doda loša jačina gitara dobije se punk muzika koja Nightwish svakako nije.:(Sorry modu zbog nepotrebno upotrebljenih velikih(još podebljanih)slova ali stvarno ovo užasnuće nisam mogao izraziti u manjoj meri...

Ranojutarnji utisak:RAZOČARENJE zbog drljavog nastupa Nightwish-a na EXIT-u!Daj,stvarno,Anette je pevala kao da su to svadbarski hitovi a ne metal još kad se na sve to doda loša jačina gitara dobije se punk muzika koja Nightwish svakako nije.:(Sorry modu zbog nepotrebno upotrebljenih velikih(još podebljanih)slova ali stvarno ovo užasnuće nisam mogao izraziti u manjoj meri...

Ajde da razumem da je Tyra nezamenjiva i neprevaziđena ali da su došli raštimovani?! :thumbdown: Neoprostivo. A išlo mi se zbog njih, Pistolsa i Manu Chao.

Zadrži suze za drugi put,nisam.:lol:Video sam na šta je ličilo to"poselo"za vreme nastupa Nighwish-a i prosto mi bilo žao onih likova što su dali oko 3000 za jednu noć da bi čuli i videli u onom slučaju nazovi"metal".Ceca bi bolje otpevala"Bye bye beautiful"od Anette a gitare da ne komentarišem!

:blabla::azdaja:
Znash zashto sam to pomislila, zato shto te neshto nema na forumu, a i tako si verno dao opis svega toga da sam stvarno pomislila da si na Exit-u!

mimina mamo ubices nam cajkija...

ljudi izludecu...da li zna neko kako da organizujem cert na trgu?
i zna li neko neki posao za mene?

@tema-utisak dana-oprala sam kosu...

Neću, ne brini ništa. Ne dajem neproverene savete. Zato sam i rekla da potraži čuvarku za ovce, ona za krave je prejaka. ;)

Ovo drugo ne mogu da ti pomognem. Možda će Čajkovski znati, pitaj ga kad se pojavi.

A kako je to izgledalo? Nešto ne mogu da zamislim kako uopšte spavaš sa dredovima na glavi a kamoli to održavanje. I šta kad ti podraste kosa?

:blabla::azdaja:
Znash zashto sam to pomislila, zato shto te neshto nema na forumu, a i tako si verno dao opis svega toga da sam stvarno pomislila da si na Exit-u!
Tu sam ja i samo gledam šta pišete,no comment!:mrgreen:Razočarenje mi je bila inspircija za onako dobar komentar,stvarno mi je faca bila s**bana kad sam video ono!Grupa od koje se toliko puno očekivalo mi je u**ala celu noć!:(
Sada ontopic...Ceo dan negde idem a ne znam ni ja gde.Ustao u 9.45h da bi doručkovao,izrezao jedan DVD i otišao kod druga kao po dogovoru ali hoćeš k**ac!Komp me je k**ao sat vremena dok ga nekako nisam zakrpio da izdrnda zadat posao zbog čega sam morao da doručkujem usput do Ribnice!:besan2:Vratio se do Pampule i samo što sam proverio mail-ove stiže mi poziv za kod Buča u Kamenicu.Xaoc...

Ja slušam sve što je dobro(:mrgreen:)-Džej(narodnjak),Forever Storm(domaći metal),Alberto Fracasso(minimalist),Tiziano Ferro(to je valjda rep,u svakom slučaju"Perdono"je vrhunska pesma koju mogu da slušam dan-noć),Psykovsky(psy muzika),Azad(ne volim"bele crnce"ali ovaj Švaba je definitivno kralj),ZAA(domaći reggae)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back