Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Napokon sam okrečio stan,vratio komp i uplatio net!
Bio sam i do Buča sa ekipom...Sve u svemu extra je dan!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao prvo, Šuki, molim te, nemoj, molim te, ovo da prebacuješ na temu o tenku pošto nije to.
Danas sam prošla onuda i videla golo, prazno kameno postolje. I nisam mogla da se ne setim gde je on sedeo te večeri pre... 12 godina i onda je krenuo da se odmotava film. ŠBBKBB? Šta da sam ja kasnije, pre nekih 8-9 godina progutala ponos i pristala ovaj put ja da budem s njim? Da li bi to uticalo na to da njegov život ode u drugom pravcu? Bilo mi je došlo da se ujedem za d... od muke pre neke 3-4 godine kad mi je Zeko rekao za njega nešto u fazonu, dobro je sad, već 2 meseca je čist, sad mu samo treba devojka koja će da ga voli i da mu pomogne da se ne vrati na tu stranu.
Drugi utisak, kad nije kasno da se čovek povuče iz cyber šeme? Imam utisak da sam baš zaglibila, bojim se da će ostati ozbilje posledice. Je li neko imao neko slično iskustvo?
Kao prvo, Šuki, molim te, nemoj, molim te, ovo da prebacuješ na temu o tenku pošto nije to.
Danas sam prošla onuda i videla golo, prazno kameno postolje. I nisam mogla da se ne setim gde je on sedeo te večeri pre... 12 godina i onda je krenuo da se odmotava film. ŠBBKBB? Šta da sam ja kasnije, pre nekih 8-9 godina progutala ponos i pristala ovaj put ja da budem s njim? Da li bi to uticalo na to da njegov život ode u drugom pravcu? Bilo mi je došlo da se ujedem za d... od muke pre neke 3-4 godine kad mi je Zeko rekao za njega nešto u fazonu, dobro je sad, već 2 meseca je čist, sad mu samo treba devojka koja će da ga voli i da mu pomogne da se ne vrati na tu stranu.
Drugi utisak, kad nije kasno da se čovek povuče iz cyber šeme? Imam utisak da sam baš zaglibila, bojim se da će ostati ozbilje posledice. Je li neko imao neko slično iskustvo?

a da je tenk mozda bio nemacki, i da je na njemu ostala svastika, da li bi postojala veca sansa da ostane tamo gde je bio...misli, obzirom da se konstantno okrecemo zapadu, nekako bi bilo logicnije da velicamo snagu 3.rajha...
Uhhh!
Kada vidim onako nešto skoči mi pritisak.

Zanimljivo
Btw, ko i svaka jutro u pola osam budim se u pola devet na treningu, ali eto da ne bude svaki dan monoton, danas sam uganula nogu, nenormalno je nateklo, ali hvala bogu nishta slomljeno, istina,ne mogu da hodam, jer boli, valjda ce sve biti ok... J.bt stvarno boli, bem ti blok..... u odbojci....![]()
Meni je posle nedelju dana u gipsu noga bila skoro kao nova, ne sekiraj se i slušaj doktore.

Ne pokušavaj ovo kod kuće!Ima da peče gore od rakije!Ako ti je za utehu ja sutra idem ponovo kod doktora.Moram da idem kod doktora?
Msm meni rekli samo da stavljam obloge, ili da stavljam u toplu, slanu vodu, samo da otoko splasne, msm nije nishta polomljeno sem j.ebene istegnute tetive.....

Ma i ja stalno psujem,don't worry be happy!Kad sam izdržao da večeras ne gađam TV močugom koja mi je bila na dohvat ruke...Dobro je!Gde nađoše oni p**eri da pobede Nemce majko mila?!Joooooo dosho Milorad....
Weeee....
Boli me noga, bem tu odbojku, e da sorry zbog ovoliko psovki, j.bg shta cu, boli.....
Samo shta ja necu da stavljam sliku moje noge, ko Milorad![]()
tkacio:Jel' nećeš da kačiš sliku noge zato što je čupava ili muštvena?
(šalim se,bez uvreda molim)Video sam da imaš problem kako da središ Space da ti ne bude private.Dodaj i pitaj Paja(http://www.myspace.com/pajokismet)grafitera koji je radio onu ptičurinu što sam kačio sliku na temu grafita,njemu je profil"free for all".