Moriccone
Domaćin
- Poruka
- 3.607
...nagle promene raspolozenja...ovo nikako ne valja...
moram da pitam Ledi da li i ona ima ista iskustva
moram da pitam Ledi da li i ona ima ista iskustva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

брад'р чајковски хау арр ју?

ozdravljam vas sve!!!!!!!!!!

Hajde da pogadjamo sta je glavni razlog ponovnog okupljanja....nije tesko pogoditi....pazi kad sam znala da ce doci taj dan !!!![]()

e ljudi sto me neki maler poterao....crkla mi rerna i mikser:???::???:
pola kucne elektonike moradoh da promenim za pola godine![]()

Cisto da se prikljucim klubu!e ljudi sto me neki maler poterao....crkla mi rerna i mikser:???::???:
pola kucne elektonike moradoh da promenim za pola godine![]()

Svi znamo da se macke uvek docekaju na noge. Marfijev zakon kaze da ce namazano parce hleba uvek pasti na namazanu stranu. Sta bi bilo kada bi macki na ledja stavili namazano parce hleba i kada bi ta macka skocila sa drveta? Da li bi se docekala na noge ili bi namazana strana hleba odradila svoje ?Ih, to kad krene...
Valjda tako mora da bude, inače Marfijev zakon ne bi imao smisla.![]()
Svi znamo da se macke uvek docekaju na noge. Marfijev zakon kaze da ce namazano parce hleba uvek pasti na namazanu stranu. Sta bi bilo kada bi macki na ledja stavili namazano parce hleba i kada bi ta macka skocila sa drveta? Da li bi se docekala na noge ili bi namazana strana hleba odradila svoje ?![]()

Svi znamo da se macke uvek docekaju na noge. Marfijev zakon kaze da ce namazano parce hleba uvek pasti na namazanu stranu. Sta bi bilo kada bi macki na ledja stavili namazano parce hleba i kada bi ta macka skocila sa drveta? Da li bi se docekala na noge ili bi namazana strana hleba odradila svoje ?![]()

pozdrav