UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Овај Чајковски у свему нађе могућност за бизнис :) А још кажу музичари мутави, еееееее......

Ja prvi put cujem da je iko rekao da su muzicari mutavi...pa mi se deremo svaki put, sa razlogom i bez razloga...pitaj koga 'oces...al smo brate naivni...svako nas muntla da mu sviramo za dzabe...e tu nam nema premca, pogotovo meni...

Ala me vi vraćate u prošlost, tj vreme kada sam ja bila trudnjača....desavalao se svakodnevno kada radim drugu smenu da ustanem ujutru, spremim rucak na brzaka i vratim se da spavam, to je ludilo koliko mi se spavalo...legnem u 11 i spavam do 13h pa trk na posao...kao pijano šoče!Ali prodje to stanje za par meseci, posle ne može od stomaka da se spava....

Ala me vi vraćate u prošlost, tj vreme kada sam ja bila trudnjača....desavalao se svakodnevno kada radim drugu smenu da ustanem ujutru, spremim rucak na brzaka i vratim se da spavam, to je ludilo koliko mi se spavalo...legnem u 11 i spavam do 13h pa trk na posao...kao pijano šoče!Ali prodje to stanje za par meseci, posle ne može od stomaka da se spava....

Stvarno, bre, kako trudnice spavaju? Ja stalno spavam na stomaku. Bilo koji drugi polozaj-imam osecaj da sam buba okrenuta naopako. Pa kako cu ja? :-(

Ali...gde cu toliki stomak???

Pa vidis kako:shock:, u razlicitim fazama u razlicitim pozama, da prostis...mislim na spavanje....do 4 meseca moze nekako na stomaku....a pri kraju samo na bok...a beba pliva li pliva, stomak asimetrican.....Majka Priroda je Čudo!!
Ako te i sex interesuje, niko od strucnjaka ne zabranjuje, kažu dok prija...ali bre ne ide nikako u zadnja dva, tri meseca...:neutral::mrgreen:

Ne, ne, ne, decko! Neces ti mene jos da vezujes!

Da li ovo tvoje razmišljanje i mogući scenario-
-Drkaću se još godinu dve u prestonici, a onda nakon diplomiranja, pošto se zaposlim, krenuću sa filtriranjem svih mužjaka koji me okružuju i metodom namernog uzorka izabrati onog koji će mi svojim semenom obezbediti zdrav porod. Isti će morati da bude mog kalibra (intelektualno-finansijski) i ako ne uspem da takvog pronađem, Bože moj, neću biti ni prva ni poslednja uspešna žena/djevuška koja u 21. veku solira, a leti šetalištem mami poglede znatiželjnih sugrađana. I boli me vagina što vas sada neponovljivo podsećam na jednu Samantu...nisam jedina i tačka!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back