Dawko Minic
Aktivan član
- Poruka
- 1.573
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
лууддоооо.
греје сунцеstigla kućici slobodici i zatekla ovoliko naroda ovde!
ljubi ja vas i ode da pije kafu.

ops:
ops::-(:-(

:mad::x:-x:shock:
ops:

:|:-|

Баш јуче ми једна клинка причала да воли старије момке јер су искусни ,умеју да је ''поштују'' и знају шта хоће јер ето она не жели да се неки тамо клинац учи на њој итд...
i sta joj ti na to kazes?![]()
dodži da ti čika da bombonu nikad ne omane
још ако девојчица мирише ко бомбоницаdodži da ti čika da bombonu nikad ne omane

heheheh, a sta ako je neka maaalooo iskusija cica?
***,sutra priznaju Kosovo....
a mi cemo mirno da gledamo kako se Siptari raduju....
sramota me je

рећи ћете да сам поново надркана, али мене је много више срамота да објасним свом детету да мама нема пара за ролере, јер плаћа кирију "шефу од стана" који има више станова по граду, иако није завршио школу, јер је продао земљу на Косову, и купио некретнине овде....и да мама неће моћи ни да купи стан у коме ће смети да пишу по зидовима, и из којег нас сигурно неће иселити, кад се "шефу" прохте, скоро, јер су ти исти људи подигли цене станова за око 30 посто од летос....срамота ме да проводим викенд на неплаћеном семинару у школи на коме учим како да будем што бољи професор, који ће разумети потребе својих ђака, а својој деци неће моћи да задовољи егзистенцијалне потребе...но, људи су различити, а и свако има потебу да се стиди на свој начин.....![]()