Uticaj televizije na razvojni put zene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inace, rece ranije Tab kako mu nije jasno ko kupuje po nasim...sjajnim trzinm centrima
pa svi kupujemo...kad mozemo...zato sto su turske i kineske krpe tamo...etiketirane...
pa sami sebe uvjeravamo kako je to garancija da ce malo duze trajati...
dok zivimo u...carobnoj nisi izmedju totalnog siromastva; petog svijeta
i ostataka...boljeg zivota koju zovemo Srbija...

ne pjevaju...nema se vremena...

sto se...poruke tice; kakva je, realno, razlika izmedju takve poruke i poruke da
je kesh ultimativna nagrada, koju nam salje sex i grad?

Nikakva.

Samo što moram priznati da nisam skontala da je to poruka S&G. Ne bih ni mogla da izdvojim neku kao sad bitnu poruku za celu seriju, glavnu poruku što b' se reklo, samo za pojedinačne epizode, a tu ima svega. Ali ništa preterano duboko, činjenica.

Nikakva.

Samo što moram priznati da nisam skontala da je to poruka S&G. Ne bih ni mogla da izdvojim neku kao sad bitnu poruku za celu seriju, glavnu poruku što b' se reklo, samo za pojedinačne epizode, a tu ima svega. Ali ništa preterano duboko, činjenica.

pa dobro...u pravu si...to nije...najbitnija
najbitnija je: "trosite, trosite....trosite..."
ah, dobra stara vremena...prije seke i to...:)

pa dobro...u pravu si...to nije...najbitnija
najbitnija je: "trosite, trosite....trosite..."
ah, dobra stara vremena...prije seke i to...:)

Ebg, život je nekom keva, nekom Keba :)

I, npr, "provod, provod, provod"....
Žensko prijateljstvo bih, recimo, izdvojila kao pozitivnu poruku...

Mada, meni je i dalje to serija koja nije ni pravljena da sadrži ne znam kakve poruke, pogotovo ne originalne i nešto posebno prosvetljujuće i osvešćujuće.

Ebg, život je nekom keva, nekom Keba :)

I, npr, "provod, provod, provod"....
Žensko prijateljstvo bih, recimo, izdvojila kao pozitivnu poruku...

Mada, meni je i dalje to serija koja nije ni pravljena da sadrži ne znam kakve poruke, pogotovo ne originalne i nešto posebno prosvetljujuće i osvešćujuće.

istina, a narod ko i vazda gladan "ljeba i igrara"...pa eto....
svi gledaju, a neki...i zive po tom...receptu...kao sto viidmo iz uvodnog posta...

Ko se seća onog pičvajza iz Kučeva, dok se prikazivala Kasandra, kad su neke babe pisale tužbu sudu za ljudska prava u strazburu protiv Kasandrine zle svekrve i skupile neke silne potpise....e, to je taj nivo iz uvodnog posta.

Kao što rekoh, kad neko iz čistog debilizma dobije prostor u medijima, a onda se to pretvori u forumski case-study koji se poturi pod opštu temu i iz toga se izvlače opšti zaključci....:roll:

Ko se seća onog pičvajza iz Kučeva, dok se prikazivala Kasandra, kad su neke babe pisale tužbu sudu za ljudska prava u strazburu protiv Kasandrine zle svekrve i skupile neke silne potpise....e, to je taj nivo iz uvodnog posta.

Kao što rekoh, kad neko iz čistog debilizma dobije prostor u medijima, a onda se to pretvori u forumski case-study koji se poturi pod opštu temu i iz toga se izvlače opšti zaključci....:roll:

istina + valjda tvoju verziju nece obrisati kao...spam, spamovski...:lol:

4618.jpg

:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back