Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.605
daklem, kako ih Vule muva.................moze mu se.
А ова слика посебно говори о томе како их Вуле мува, док га Клинтон шљепка по гузи, а Ћамил Дураковић се спрема да и он трпа Вулета.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daklem, kako ih Vule muva.................moze mu se.
Није он луд, већ воли монетизацију преко јутјуба и популарност.Он је поприлично умерен у односу на ваше теоретичаре завере:On je potpuno lud.
Tvrditi lako oborive stvari znak je da je trknut u glavu.
Da je JFK-a ubio vozač automobila je ludost, vidi se Zapruderov film; da je Ruby bolovao od raka kad je ubio Oswalda je ludost, jer je Ruby obolio od raka tek nekoliko godina kasnije; da su englesku obavještajnu službu osnovali Židovi u doba Cromwellla- ludilo, ona je osnovana još u doba kraljice Elizabete 1;
da su Trocki i Lenjin bili homosex ljubavnici ...
Lučić je lud kao pajser i to su nebuloze kao korona-luđaka o sotonistima i sl.
Znaš da je Soroš bežao kao mali Jevrejin od fašista.
Soros vlada Srbijom
Mi smo kolonijalni robovi Sorosa i Rotsilda....
Jedini spas ropstva i propasti = ujedinjenje sa Rusijom
I na ovom forumu imate mnogo saradnika i radnika Soroseve imperije zla.
Da ih sad ne imenujem to su svi ovi koji promovisu zapadni fasizam ovde.
To moras da pitas radikala Vucicija.Voleo bih da mi @Cosmopolite @Patata Caliente @Torrente Bgd ili @De Sisti objasne koja je uloga Aleksa Sorosa u Srbiji i sta ga kvalifikuje da bi ga predsednik ili premijer Srbije docekivali, gostili , i njegove instrukcije sprovodili kod nas...
![]()
To moras da pitas radikala Vucicija.
predstavkegradjana@predsednik.rsKakav je to sistem vladavine zapadni gde Soros vlada ? Ko je Sorosa izabrao na izborima bilo kad bilo gde?
Kako se to zove?
Znam da to nije demokratija.
Nije ni u Belorusiji kod Lukija demokratija , cak sta vise Srbija pod AV se ugleda na te diktatorske rezime a iza zavese saradjuje sa svimaKakav je to sistem vladavine zapadni gde Soros vlada ? Ko je Sorosa izabrao na izborima bilo kad bilo gde?
Kako se to zove?
Pa ne vlada Soroš, on se samo razume u to kako srušiti tvog SlobuKakav je to sistem vladavine zapadni gde Soros vlada ? Ko je Sorosa izabrao na izborima bilo kad bilo gde?
Kako se to zove?
Pa ne vlada Soroš, on se samo razume u to kako srušiti tvog Slobu
Recimo putem NVO
I nemoj da pokušavaš negirati da si za njega, jer imam tvoj post gde kažeš Slobo Slobodo
daj boze da nije klintonu drpio penkalo dok ga ovaj tapse.А ова слика посебно говори о томе како их Вуле мува, док га Клинтон шљепка по гузи, а Ћамил Дураковић се спрема да и он трпа Вулета.
![]()
Populista.Ocito da vlada cim ga predsednik i premijer Srbije konstantno primaju sa najvecim pocastima.
2018. године Александар Вучић се састао са млађим Сорошем.
![]()
Foto: Tanjug