Uticaj okoline

Da li su na vas nekada uticali ljudi iz bliže ili dalje okoline, bliža rodbina roditelji, dalji prijatelji, poznanicoi itd, u vezi sa vašim ljubavnim životom i kako ste reagovali?

Tipa vreme ti je da se ženiš šta se još smucaš, ili kad ćeš da dobiješ dete, kad ćeš da se udaš, taj ti nije dobar, ta mi se ne dopada... Itd. 😀

Da li ste uspešno preležali te bolesti?
Da li ipak to utiče na čoveka?
Nekad je sugestija i dobra ili ne slušate nikog?

Утицали су родитељи у одговор је био буран.

Нисам још увек успешно то прележао.
Нажалост утиче.
Свакако да има веома добрих савета али пошто се ради о властитом животу одлука треба бити само наша.

Da, i što je najgore nikad to nisu bili roditelji nego rodbina, kolege. Još kad kaže smanji kriterijume a kriterijumi najosnovniji mogući samo ne mogu ja da utičem ko će da me privlači. Najgluplji savet koji sam dobila je da budem sa oženjenim starijim likom koji mi se nabacivao, kao bar za seks. A lik mi je toliko odbojan da ni za seks nije, al kao frajer je.

ЈааО.. Ово душу дало за нову ХИТ серију на Првој!

Da li su na vas nekada uticali ljudi iz bliže ili dalje okoline, bliža rodbina roditelji, dalji prijatelji, poznanicoi itd, u vezi sa vašim ljubavnim životom i kako ste reagovali?

Tipa vreme ti je da se ženiš šta se još smucaš, ili kad ćeš da dobiješ dete, kad ćeš da se udaš, taj ti nije dobar, ta mi se ne dopada... Itd. 😀

Ne obazirem se.

Pa jesu pokusali da uticu na mene mada Ja sam uvek saslusao i pratio svoju reakciju na takva pitanja. Opet zavisi ko ti postavlja pitanja. Ako su od roditelja tu definitivno ima nesto vise od samog pitanja. Recimo na pitanje kada ces da se zenis? moze da znaci kada ces da odrastes... Ako budes slusala druge to prosto znaci da ces izgubiti sebe. Jedno je sigurno ne moras nista, bitna je tvoja zelja i tvoj put ma kakav je.

Naravno da utice,imao sam veliki pritisak okoline jer nismo htjeli djecu, moja mama nije govorila sa mojom zenom dugo zbog toga kao da je me ona nagovorila pa famijilija itd uzas. Ne slusas nikog samo radi kako ti zelis.

pa da.. a ti Jasna skupljaj šljive sama, kad nemaš roštilj..

Ja ću da organizujem neku karma jogu sa veganima.. :think: samo im
neću reći da će od tih šljiva biti rakije..

Back