krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 26.891
A ti jadnice da cutis, sta ti sada hoces ovdje, spustio sam te, pa sada pokusavas tu nesto da ispadnes duhovit...Prvo si dosao reci mi da grijesim, sto je ok, kada sam ti odgovorio, onda si trazio da mi pronadjes manu, pa si lupao glupost o nelogicno postavljenom naslovu temu, lupas te glupe jadne sale koje i svaki jadni ateista lupa, pokupljene sa ateisti.com..... Pricu mi nije ispricao popa, nego ta zena, popovi su samo iskoristili priliku i napravali crkvu...A to sto su oni tebe tuccali i sto znas sve detalje iz vase vezice, i to sto to pokrivas tako da ih pljujes mene ne zanima...Aseksualni retardu...odjebi sa teme
Trabunjanja jednog unesrećenog ljubitelja pop muzike

Iskreno pišući, posle pročitanog naslova i tvog prvog posta znao sam da si neznalica . No to nije strašno, ljudi ne moraju da znaju ali ako su došli na ovaj forum red bi bio da saslušaju one koji bar nešto znaju . Kada sam te ispravio da se ne radi o svesnom već o podsvesnom jer prema najvećim autoritetima psihodinamičke orjentacije (Frojdom i Jungom) kada je u pitanju san " San je kraljevski put u podsvesno ili nesvesno". Naravno čovek može to da kritikuje i da im suprostavi neko istraživanje ili neki drugi autoritet iz te oblasti. Međutim šta ti radiš , kažeš neka žena sanjala itd. I sad ta žena ruši Frojdove i Jungove teorije . Naravno o Frojdu nemaš pojma (sem ono što su te popovi naplašili, zapravo napumpali - u svakom smislu) a za Junga si možda čuo. Pa ako ti najveći psiholozi nisu autoriteti već tamo neka žena što si došao ovde ? Idi na forum misterije i nadrprirodne pojave pa tamo mrsomudi o tome šta ti je rekla jedna žena.
I dokle li će iz tog odeljenja za eksperimentalnu psihijatriju da puštaju vlastite štićenike da šetaju ovako slobodno

Poslednja izmena: