Uticaj foruma na vas

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ПСД...бановаће те...претиш да помутиш славу Крстарице...:lol:

...које је величине Harvester of sorrow...мислим ако је мали...имаш брзу везу...кхм...:)

bobba:
[font=Tahoma, Helvetica]Koliko vam znace i koliko vam je stalo do ovakvih vidova drugarstava i osoba sa kojim se svakodnevno druzite na forumu.

Tu su osobe koje prije nismo znali a ne znamo ih ni sada samo po pisanju i kroz forum a te osobe su nam postale drage i imaju ogroman uticaj na nas pa i nase raspolozenje.

Dali ste do sada osijetili da vam prisustvo jednog avatara ili imena cini zadovoljstvo i
daje podstrek da ostanete na forumu sto duze, da bi mogli sa tom osobom podjeliti svoje misli i osjecanja kroz ovakav vid komunikacije.
[/font]

ja jesam
kad vidim avatar ja znam da je osoba spremna na salu i prosto zablistam ovamo.....meni krsta tako godi, prija i ne goji..................:D
U principu ne vidim bog zna koliku razliku izmedju upoznavanja ljudi preko foruma i uzivo... ljude prvenstveno cenim prema karakteru, misljenju, stavovima i sl... sto se sve sasvim dobro moze sagledati i iz pisanija s foruma. Naravno, uzivo videti i razgovarati s nekim pruza vise informacija... znaci za procenu kad vidite kako se osoba oblaci, kad mozete da posmatrate mimiku lica, pokrete, pogled isl stvari koje se preko foruma i cistog txt-a ne mogu sagledati.
Neke ljude sam zagotivio samo citajuci ih ovde i zbog takvih volim da blejim ovde, da procitam misljenje ili dobru odvalu i sl. Neke od njih sam dosad i upoznao i ni za koga nisam pogresio u proceni... ostali me ne doticu mnogo.
Simple thnig.

volela bi da mogu ovako da napisem kao ti KLL ali ne mogu. Znas niste vi bas tako blizu mene, ja isto volim vise da vidim ljude, da vidim mimiku lica i oci kad govore....ali nije bas lako

zato i pitam da li vama bas kao meni znace lepe reci koje citate ovde, neko drugarstvo........:D

g062.gif
g062.gif
g062.gif

Back