Uteha

Jeste bili nekome uteha i kako se to odrazilo na vase psiho-fizicko stanje?

pa sad, dal se to bas moglo svrstati u utehu... Da, u neku vrstu utehe se svakako moglo svrstati, sto znaci da jesam. Psiho-fizicko st(r)anje moje malenkosti nije mnogo stradalo, kupila sam neki poen za onaj svet cineci kao neko dobro delo, malo mi porasla sujeta....i ... to je to... Mogla bih opet, ako si svo vreme sa obe noge na zemlji i znas da se igras, moze to da bude sasvim ok iskustvo.

A ko sa sigurnoscu moze da tvrdi da nije bio nekad nekome uteha? Ja evo sad analiziram i shvatih da ne smem da tvrdim da nisam, ko zna kako me je neko doziveo a kako sam ja mislila da me dozivljava, svesno nisam.

Jeste bili nekome uteha i kako se to odrazilo na vase psiho-fizicko stanje?

Kao prijatelj-da. Saosecam s ljudima koji pate. Cesto mi je i glavni motiv druzenja s nekim da svojim uticajem ucinim da se ta osoba oseca bolje. To je dar,a malo sam vaspitana tako.
Zato ne podnosim bolnice, i tesko mi pada da gledam bolesne ljude koji su fizicki povredjeni.

U LjiS odnosima, jednom sam skontala da on jos nije zaboravio bivsu... koja se udala i imala dete. Nije mi smetalo,jer mi je bilo lepo s njim... ali ni sa moje strane nije bilo to - to...inace bi se osecala ugrozenom, naravno .... :)

I jos nesto....

Cesto sam zelela da utesim, a nisam ispela.
A od nekih sam nakon vise vremena cula da im je znacilo samo sto sam bila tu, ili nesto sto sam nesvesno radila ....

Back