Usvojen Zakon o legalizaciji prostitucije?

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
49.454
Autorska tema, aj vi potpišite svoje postove ako smete.... ja smem, a očigledno većina ne sme....

Dakle, vidim onako usput neke mučenice šetaju Gazelom, pa imam utisak da Marinikine, Kandićkine Djilasove štićenice prešle sa Plavog mosta na Gazelu.
Znači ili traže zakon ili je izglasan....je l neko zna šta se dešava?

Razlika je sto legalizacija znaci da placas PDV i imas sifru delatnosti, dekriminalizacija znaci da nisi krivicno odgovoran kada prodajes SNS guzu.

Bukvalno ti niti jedan AI to nece tako reci.
Znači ti si za dekriminizaciju guze, da se legalizuje prodaja guze englezima, a zabrani da se radi za državne pare? Spin tipa, prodati su oni koji rade svoj posao, a ne oni kojima englezi plaćaju za guzu?

A ja pitao koja je razlika ....mož koristiš AI :)
Verovatno kao kod ubijanja, uvede se licenca, platis licencu i onda je dozvoljeno , tako i ovde, uvedes licencu , ovih 40 mozes ebati , ostale su em zabranjene em je duplo kaznjivo , nije vise dala picu gratis ili naplatila u uticaju , nego nije platila za licencu , nije platila porez i plus ono sto je kriminalno....znaci 3x kriminalno..

Tako je i kod ubijanja, na zalost, platis dosta i onda imas dozvolu za ubijanje...u ogranicenom obimu...

E sad kako ce one medjusobno da se snadju da dobiju tih ogranicen broj licenci , ne verujem da ce se snaci....znaci samo ces natovariti jos i kriminal na njihova spermom upljana ledja i lica....

Ali tako je kako je..
Svi bi kajmak prstom , a bez kasike...

Srbi su pukli a moral nisu videli 30 godina, tako da se moze ocekivati svasta iz usta Srba....ne bih uzimao za ozbiljno to sto je danas naizgled resivo i dozvoljeno...
Pa kad idem od stana odredjenom ulicicom skoro svaki dan gledam kako poverioci uzimaju za pravo da biju , i ubiju duznika, gledam , nit se cimaju nit prekidaju prebijanje duznika...prolazim tu 3 m pored..

Prolaziš, i ne smeš ni da zucneš.
E za to smo se borili proterujući Crnogorce !

Neka je večna slava Milu, najvećem srpskom prijatelju,
A kako mislis da ja treba da zucnem...
Jel ti mislis da ja zucnem kad vidim budale srbe kad pricaju, a treba da zucnem kad mlate nekog na mrtvo...

ja to otvoreno kazem, nije da nisam hrabar , ali mi je jasno postavljena granica, da Srbi imaju dosluh sa nebesima i ako ga vidis da prica gluposti , ako vidis da prica kako zna da odvrne polomljenu sijalicu , a vidis da ce da izlomi fasung, ako ga vidis da ce sebi da presece prste limom, a vidis, kazes prvi put, pa ispadnes kriv, prizivao nesrecu , budala sto pricas..

Naucis da su Srbi uvek u pravu , i za govor, a i za to prebijanje kome im dodje, i za silovanje kad pokupe zensku pa je drogiraju da bude mirna dok je voze kolima, lici na otmicu , ali to je ukratko srpska posla...

Narod pametan i zna sta hoce, nikakav pametan potez nece uvaziti i odbice sve i onda znas gde se nalazis.

Sve sto probas da ucinis ljudskim , zapisaju , namero odrade diverziju , neki ti kazu izvini morao sam , imam koristi a ne smem da odbijem...

U Srbiji brate...

Da ne pricam o CG koliko je tamo zaebano deliti ljudskost....

A kako mislis da ja treba da zucnem...
Jel ti mislis da ja zucnem kad vidim budale srbe kad pricaju, a treba da zucnem kad mlate nekog na mrtvo...

ja to otvoreno kazem, nije da nisam hrabar , ali mi je jasno postavljena granica, da Srbi imaju dosluh sa nebesima i ako ga vidis da prica gluposti , ako vidis da prica kako zna da odvrne polomljenu sijalicu , a vidis da ce da izlomi fasung, ako ga vidis da ce sebi da presece prste limom, a vidis, kazes prvi put, pa ispadnes kriv, prizivao nesrecu , budala sto pricas..

Naucis da su Srbi uvek u pravu , i za govor, a i za to prebijanje kome im dodje, i za silovanje kad pokupe zensku pa je drogiraju da bude mirna dok je voze kolima, lici na otmicu , ali to je ukratko srpska posla...

Narod pametan i zna sta hoce, nikakav pametan potez nece uvaziti i odbice sve i onda znas gde se nalazis.

Sve sto probas da ucinis ljudskim , zapisaju , namero odrade diverziju , neki ti kazu izvini morao sam , imam koristi a ne smem da odbijem...

U Srbiji brate...

Nije trebalo da se udaješ u Srbiji ...

Ja sam muško, Srbin,
i nemam te ženske komplekse kojima ti obiluješ.

Prava si žemkica.

Ako nastaviš tako da se žališ na zle Srbe
počeće kitica da mi se diže na tvoje reči ...

Srbi vole da karnu posrnule djevice :maramica:
A ti si to hteo da kazes,, da si pi.zda u dusi , a qujac ti viri u gacama...

A dobro ,

Ja itekako biram bitke i mnogo sam aktivniji od tebe , drustveno i ljudski , cim ti meni spocitavas da sam pizdica , ja odmah znam o kakvom se muskonji radi , seljober koji je jak na recima ali samo kad njih 10 bije j1...

Ne palim se ja na to , mozes slobodno da pises knjige izdajes dozvole za muskost, mene to ne tangira, sve su to lajave reci i puno agresije i stete usled toga..

Prepustam ti pozornicu , da siris svoje vrednosti , i junastvo na nacin na koji umes...
Mene to ne interesuje, pustim ja takve da se duvaju , jer uvek duvaju dok nekog ne oduvaju , znaci mora bar jednu osobu da fizicki prebiju i ponize...takav je to mental...
Ali ti ne bih savetovao da u fizickom svetu probas da me ujedes, vrlo brzo mozes da nestanes...

Spašavam te od pogubnog uticaja majke koja govori iz tebe.
Verovatno imaš i druge "ženskaste" manire,
piješ puno kafe i ogovaraš muževe ...

Odrasti !
Za Srbiju budi spreman momče, samo to vredi.
Slobodno ti mene spasavaj i od majke i od oca, ali fizicki zaobidji , ja sam mnogo toga prosao i uvek sam kao macka spreman i za borbu i za odbranu....tako da i bez potpisa imam potpis...

A ovo za Srbiju budi spreman , to ne razumem...ne znam kako da razumem...

Slobodno ti mene spasavaj i od majke i od oca, ali fizicki zaobidji , ja sam mnogo toga prosao i uvek sam kao macka spreman i za borbu i za odbranu....tako da i bez potpisa imam potpis...

Pravo žemsko ... borbeno ... :ljutko:

A ovo za Srbiju budi spreman , to ne razumem...ne znam kako da razumem...

Prosto.
Kako si spreman protiv Srbije,
obrni
i budi spreman za Srbiju.

Back