Usvajanje

Mamina rodjena sestra je odlučila da ne ulazi u bračnu zajednicu i zbog toga je svi osudjuju.Želi da usvoji dete.Ne zna da li je to po našem zakonu moguće.Sa mnom je dosta pričala i ako sam mlada, na neki način je i razumem.Pričala mi je o svojim propalim vezama i o tome koliko se razočarala u muškarce i kako im ne veruje. Mislim da je ženinio pravo da ima dete, makar ga i sama odgajala,a ne da živi sa tamo nekim skotom koji bi je maltretirao i varao.
Šta vi mislite o tome?

zivim sa zenom koja ima dvoje usvojene djece( jedno iz kine jedno iz vijetnama)kojima je potpuno posvecena, nema i nikad nije imala muza.niti joj pada na pamet.Divna je osoba i veliki covjek sto je medju ovom degenerisanom nacijom rijetkost.takodje jako obrazovana.a i proputovala bogami iha ha....

mislim da njena djeca (procjenjujem to iz zajednickog svakodnevnog zivota sa njima) nece biti nista losiji ljudi ali ni u jednom segmentu licnosti i zivota uopste nego sto sam to ja (ili moja sestra ili bilo ko od ljudi koje znam) koja imam i oca i majku i podignuta sam u postenoj patrijahalnoj porodici posred Cetinja kolijevke cojstva i junastva..:roll:

Nadam se da cu jednog dana biti u situaciji ( dovoljno finansijski potkovana, u stabilnoj i ljubavlju ispunjenoj porodici) da pored svoje dece mogu da usvojim bar josh dvoje...

Back