Usvajanje odraslog psa?

ako ipak ne povedes veterinara,obrati paznju na ponasanje psa (ako je suvise miran ne valja), na iscedak iz nosa,ociju; pogledaj usi i guzu. sve to mora biti cisto. i opet ti kazem da je mali kao lutka,kad neko opisuje stene boksera ja ga tako zamisljam.

vilus:
ako ipak ne povedes veterinara,obrati paznju na ponasanje psa (ako je suvise miran ne valja), na iscedak iz nosa,ociju; pogledaj usi i guzu. sve to mora biti cisto. i opet ti kazem da je mali kao lutka,kad neko opisuje stene boksera ja ga tako zamisljam.

И на влажну њушкицу, сјајну длаку и бистре очи, да стомак не буде надувен, осим ако није управо јео.

Maleni ima preslatku njuskicu! Totalno sam se raznezila na sliku gde ga drzi osoba u crnoj majici. Medenjak mali! Obavezno ga uzmiiiii!!!
Kao sto rece Mili, sanse su male da ti se desi da i ovaj kucov bude imao isti problem kao prethodni, jer je ta bolest ipak strasno retka. Ipak vise obrati paznju na ostale detalje koji su ti navedeni u prethodnim postovima.
I naravno zelim ti svu srecu u kupovini, i da posle budete srecni zajedno :D

Minaa011:
Jaoo,kako je sladak malisa:)))Prelep je a i podseca na tvog proslog psica:))
Idi obidji jos par odgaivacnica i onda odluci,samo je frka da se ne proda ovaj mali dok ti gledas druge!:)
Jel si iz Beograda?Ima par odgaivacnica kod nas da li isao kod nekog od njih?
Pozdrav..
I ponovo ovaj mali je secer.
Sto se tice veterinara najbolje je da odes u "NOVAK" oni su ti na Vozdovcu,i po mom misljenju su jedni od najboljih.
Kod Novaka sam i isao da lecim Dona! Vec smo postali prijatelji kolko sam puta bio tamo! Ili cu pitati nekog od njeih da podje samnom ili cu ga odvesti tamo! U beogradu od odgajivaca za sad ima samo Zogobox stenece i pitanje dal su kod njih i dalje! Ostali su stenci iz kucne varijante, i neki mi se nisu javili posto su rekli da oce!

Procitala sam celu temu i vidim da si u nedoumici. Moj otac je bio prvi medjunarodni sudija iz ex-Jugoslavije za sluzbene pse izmedju ostalog i za boksere a pored toga je imao i odgajivacnicu boksera. Prestao je da se bavi gajenjem boksera jer je ponestalo sveze krvi, pa su sve vise i vise pareni medjusobno sto je dovelo do toga da veliki broj boksera pocne da oboljeva od raznih genetskih bolesti, sa cim si, nazalost i sam imao iskustvo. U to vreme moj otac nije imao mogucnost da ide u inostranstvo po boksere pa je zato prestao time da se bavi. Inace njegov par boksera, muzjak i zenka bili su prvaci sveta. Zbog toga ti savetujem, da ako imas mogucnosti kupis psa u inostranstvu, a pre toga da se dobro informises o odgajivacnici, samom psu, ko su preci itd. Nasi rodovnici su mnogi i falsifikovani jer na zalost tako funkcionise nas kinoloski savez jos od 80-tih . Mozda bi bilo dobro da se posavetujes i sa nekim strucnjakom u inostranstvu. To ti je jedina garancija da ces dobiti zdravog psa i psa dobrog porekla. Samo i tu varaju, tako da moras dobro otvoriti oci i naci pravog strucnjaka.

Meni se ovaj malisa bas svidja lepa glava,ledjna linija,dosaplje bas je meden,koliko on ima sada?

Look_of_expectancy-otvoris svoj album na adresi www.moj-album.com i tu uploadujes slike e kada se ucitanju desni klik na sliku procitas adresu slike i kada udjes ovde na odgovor imas ikonicu-image kliknes na nju, e onda paste(adresa koju si prethodno kopirala od slike)i onda ponovo klik na ikonicu image.
Izgleda ce otprilike ovako

Ajde postavi da vidimo pse od tvog oca:)
Pozdrav

Пробај са Imagetitan, али све детаљно пише на теми "Правила и објашњења" (мислим на слике). Иначе, одлично да се јавља неко ко баш има искуства и знања о боксерима, да помогне Designapi.

moras da smanjis fotke da ti budu najvise 400x300
Inace mislim da cu odustati od ovog psa jer sam saznao da je ovaj lik prevarant koji radi kombinacije sa papirima, i pogledao je strucnjak fotke koji mi je rekao da je njegov otac u svom poreklu blizem ima dva psa sa srcanim problemima i to je dokazano!! Pritom mi je rekao da je pas prosecne lepote i da se ne drzi bas najbolje! Tako da mi je rekao da ne vredi vise od 250 e, a ovaj lik mi trazi 350! Tako da kad sam saznao sve to odlucio sam da se ne zalecem, jer sve sto hocu posle mog iskustva je cist pas sa cistim papirima i zdrav, makr bio i skuplji, a ove kombinacije cu da zaobilazim

Mili ja sam sve to pregledao 1000 puta, znam sve odgajivacnice, znam imena odgajivaca, ko ima kakve pse ko sad ima dobra legla i ko ima kvalitetne pse! Burg singidunum i njihov vlasnik Curcic je najjaci u Srbiji za boxere. Njegov pas Megan sad ima leglo u zogoboxu, on je jedan od najboljih evropskih pasa sada sa svim sertifikatima zdravlja! Cristobalito nema stence do daljnjeg, zvao sam. Curcic ima extra pse ali opet nema stence! Jedna od najboljih kombinacija sada uparenih je u Vrscu, prijatelj od odgajivaca od kog sam uzeo dona! To je odgajivacnica Del cuore grande, upario je sa svojom extra kujom jednog od najboljih priplodnjaka kod nas Yugo della Cadormare! Yugo je otac od mMegana izmedju ostalog, Visestruki pobednik, pa i na atiboxu 2003 kao mladi! Pas je ludilo, otac mu je Caos dei Cavalieri del Monferato isto jedan od najpoznatijih pasa! Znaci to leglo bi trebalo da bude super, pa cu verovatno to i sacekati, U medjuvremenu cu otici na Atibox 2. juna da se tamo malo raspitam ko sta ima! Sto se tice odgajivacnica mislim da znam i datume kad ce koji da ima stence :)

Нема на чему, ја заиста нисам знала да си тако добро информисан. Ако имаш стрпљења и времена, сачекај то легло. Штета што Ћурчић нема легло, али добро, није он једини. А ти остани и даље са нама да се дружиш.

Back