ustvari se plašim...

More_bre

Primećen član
Poruka
819
mi smo muškarci, znamo šta se od nas očekuje.

znamo kakvi bi trebali da budemo.

ali još bolje znamo šta osećamo - šta iskreno osećamo
bez obzira u kojem smo životnom dobu.

koliko nas ustvari sve vreme pokreće i motiviše strah ?

imate li predstavu da svakog dana pobeđujemo ili nas poražava isti strah
kao kad smo bili mala deca ?

More_bre:
mi smo muškarci, znamo šta se od nas očekuje.

znamo kakvi bi trebali da budemo.

ali još bolje znamo šta osećamo - šta iskreno osećamo
bez obzira u kojem smo životnom dobu.

koliko nas ustvari sve vreme pokreće i motiviše strah ?

imate li predstavu da svakog dana pobeđujemo ili nas poražava isti strah
kao kad smo bili mala deca ?

Sta se to od vas muskaraca ocekuje?
I kakvi biste to trebali da budete?

Kriterijumi se razlikuju, a prolaznost vremena te treba uciniti mudrijim i pametnijim i upravo te osloboditi strahova. ;)

ni drenovina.
bicu slobodna da pitam inspiriona zasto sa toliko jeda govori o potrebi zena da udju u muskarcevu glavu?
i zar moze da se recenica primeni na sve?
i Strujin odgovor zasto da ne pozelimo da vam udjemo u glavu kada vasa glava nama ulazi?

Mislim da bi bilo krajnje vreme da se u 21 veku prestane sa razmisljanjima tipa patrijarhata i sta se od koga ocekuje!!!Ljuda samo zivite sta vas briga sta ce ko reci,i da li radite po sablonu!!!Samo zivite slobodno a za druge sta vas BRIGA!!!!!!!!!!!!!

tuba:
Mislim da bi bilo krajnje vreme da se u 21 veku prestane sa razmisljanjima tipa patrijarhata i sta se od koga ocekuje!!!Ljuda samo zivite sta vas briga sta ce ko reci,i da li radite po sablonu!!!Samo zivite slobodno a za druge sta vas BRIGA!!!!!!!!!!!!!
Ja mislim da baš taj 21. vek donosi muškarcima nove strahove, pojačava stare.
Gledajući ljude oko sebe, vidim da se u ovoj zemlji muškarci najviše boje promene. Nije ni čudo, patrijarhalni obrasci ponašanja se mešaju sa zaletom (previše)emancipovanih žena, ekonomska kriza dozvoljava da čovek bude otac porodice, neko ko donosi prihode, samo ako ili radi non-stop, ili se bavi kriminalom.
Ljudi (muškarci) ne mogu da se snadju u tome, samopouzdanje su odavno izgubili. Zato se boje svega i svačega, sve ih ugrožava, a sa druge strane se prave jaki, hrabri, pametni.
Deca su hrabra, gledaju otvorenim očima, nemaju predrasude... i tako dve do tri godine, dok ih isfrustrirani roditelji, dede, babe, vaspitačice ne uspeju da pobede i nafiluju strahovima.

mozda da su ipak latentni homoseksualci i zenomrzci? jel ovo poslednje pravilno napisano? :D posto samo nesto urlicu i bili bi mnogo srecniji da nas nema.samo me zanima ko bi ih doneo na svet, ko bi ih prao i slusao dok serindaju o nekim politickim temama i pricama iz vojske?
sad ce mnogo da se naljute i stustice sav svoj bes na moju krhkost. ah....

Back