Ustaštvo je u Hrvatskoj dozvoljeno...

Архангел:
Ovo je tema o ustaštvu u Hrvatskoj, povodom Tompsonovog koncerta, prenosa na HRT-u...

Je li to normalno?
Vidiš, kolega, upravo je ova polemika potvrda ustaštva u Hrvatskoj.
Argumenti da nije tako su tipa oni se branili, mi napadali a i slike lažu - nema tamo ustaša.
60.000 manijaka sluša Tupsona kojem ni jedna jedina pesma nije bez srpske krvi, i skandiraju, padaju u trans ... Zatim utakmice, navijači, štampa TV (ceo prenos Tupsona).
Katastrfoa - rekoh više puta : Stoka i šljam.

Архангел:
Lave, nesanica drma, a? :D
Ma da. Lepo je napolju osvežilo, umesto da spavam ko beba, ja blejim po forumu
dumbfounded.png

Karlito Brigante:
Idi na vaše sajtove pa ih pravdaj!Kod vas su bar 30% Hrvata ustaše,a 50% koji ih pravdaju,čekaju prvu zgodnu priliku da im se pridruže,znači,laži nekog drugog! :lol:

ti meni pricas kako se ekipa deklarira na forumu, a vi se LEGALIZIRALI cetistvo i vas ministar vanjskih poslova ide na ravnu goru na taj fasisticki skup, pa mi onda ti i takvi pametujete o hrvatima ustasama. A radikalna stranka koja podrzava cetnistvo (i ciji se predsjednik izjasnjava kao cetnik) je najjaca u srbiji. samo dvije rijeci ZASLJEPLJENI LICEMJERI

pozdrav

Lacibg:
Vidiš, kolega, upravo je ova polemika potvrda ustaštva u Hrvatskoj.
Argumenti da nije tako su tipa oni se branili, mi napadali a i slike lažu - nema tamo ustaša.
60.000 manijaka sluša Tupsona kojem ni jedna jedina pesma nije bez srpske krvi, i skandiraju, padaju u trans ... Zatim utakmice, navijači, štampa TV (ceo prenos Tupsona).
Katastrfoa - rekoh više puta : Stoka i šljam.

ti nisi normalan!
mislim da je jedina pjesma koju znas od thompsona cavoglane (koja je snimljena u jeku rata), a koncert nisi ni gledo niti si cuo pjesme koje je pjevo na koncerzu ili pjesme koje su na njegovom albumu, ali naravno to te ne sprecava da malo pljuckas po hrvatima i da generaliziras stvari.

idi bre leci se

juznjak99:
to ti kao objektivan??? nas je 1000 do 1500 branilo vukovar 91, pa vam je trebalo 3 mjeseca da ga osvojite!!! da je 8000 vojnika muslimana bilo u srebrenici nikad nebi pala. nije cijela istočna bosna imala 8000 branitelja. koga ste onda ubijali??? možda vojnike sa marsa

Kako da ne... mozda je to prolazilo kod retardiranih Hrvata da je 1500 ljudi branilo Vukovar...Jel to vasa pobede? Cestitam, jel ste sa onom smejurom od vojnika pobedili...Razumes se u sve to kao marica u kriv k_urac! Ti znas koliko je imala branitelja? Koliko je Mostar imao? Sigurno manje od 6.000 pa vas to nije sprecilo da ih toliko pobijete... Zato cisti ispred svoje kuce, i idi na svoje forume... tebi ovde nije mesto....

Back