John McClane
Ističe se
- Poruka
- 2.390
Mа јер to могуће?
I ja sam iznenađen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mа јер to могуће?
to je licno deda vlasnika firme Pevec . A ovaj sto ga drzi za kosu , desno , to je deda vlasnika Ideje , frikoma, somboleda, . Njegov unuk je kupio do sad 300 hiljad hektara zemlje u Vojvodini . Naavno iz politickih razloga .
Pa sad kupujte Srbi
mislim da ti imaš veliki problem u svojoj glavi
stvarno pokušavam da minimalno reagiram na provokacije, ali sad kad si već rekao, jedan od ove dvije osobe koje si gore prozvao ima oca partizana, učesnika NOB-a od 41 g. i završio je rat mislim u činu pukovnika NOB-a
pričaš gluposti, kao u većini slučajeva
i nemoj samo opet početi o tim vaši-naši odnosima, jer takvih slika ima nažalost puno, puno previše i vjeruj mi, mogao bih ti ovdje staviti nekoliko njih koje ti se ne bi svidjele
ne bi se svidjele nikom normalnom, kao što se niti ova slika ne može nego izazvati užas
Moj jwedini problem je sto si ti fin , i cak kulturan , i jos prilicno razuman , pa ti ne mogu reci sta misllim o tvojim sunarodnicima ,punom vokabularom , jer me tvoj nacin komunikacije obavezuje .
Da li je bio partizan Hrvat , ili Ustasa , za nas Srbe je to mala razlika , a znas li zasto . Pa vidis , Partizan Stevo Krajacic je rekao delegaciji iz Srbije , koja je dosla u posetu u Jasenovac . MALO SMO VAS OVDE POBILI .
To je stav onih Hrvata , koji su bli u Partizanima . Znas . Posle Ustasa , najvise Srba su ubili Partizani .
veruj mi da ja imam i vise slika i vise materijala , nego sto mozes da zamilis , koji se , opet tebi ne bi dopali .
da, u pravu si Koča, istina je surova, to je sigurno
ma uopće ne mislim ovo pretvoriti u neko glupo natjecanje tko je kome pobio više djece, to je sve skupa bilo prestrašno.
O tome bih mogao reći nešto iz prve ruke jer je moja obitelj isto stradala u tom ratu
nije bitno tko i kako i od čije ruke, u principu je svejedno, i nije za priču tako i tako
i da, @ sanovnik:
partizani su pobili najviše svih "naroda i narodnosti", ako me pamćenje ne vara
nisu baš nigdje ostali u ljepom sjećanju, u hrvatskoj najmanje, vjeruj mi
Stevo Krajačić nije mjerilo stvari, već treći puta se na ovom forumu to spominje, pa samo da spomenem da je Jasenovac zatvoren tek 1947. g, i u te dvije godine je u njemu ubijeno oko 8000 zarobljenika-logoraša većinom hrvata
naravno, ovime nisam htio raditi usporedbu, samo spominjem to činjenice radi, da se zna
@matijakupa
To je surova istina, stvari tako stoje...ne vidim da je bilo sta od gore navedenog provokacija...daleko od toga da su gluposti...ako je neko lupao gluposti na ovoj temi i slicnim onda je to tvoja ''ekipa'' druze, ko po obicaju...
ma gledaj, provokacija u smislu da nije baš to istina, da je Todorićev deda na slici i takve stvari.... pa da je njegov unuk kupo 300 000 hektara zemlje negdje i tako to.
papir svašta trpi, nešto je lako napisati pa onda netko tko čita uzme to zdravo za gotovo - kao da je to istina!!! i na temelju toga stvari krivi zaključak
todorićevi unuci imaju svaki oko 4 ili 5 godina, tek toliko da se zna
ne pada mi napamet biti ovdje todorićev advokat, ali stvarno pljunuti na sve što počinje sa slovom h... je stvarno glupo
ok, nisam konkretno mislio na taj post u kome se spominje Todoric i od koga kupujemo itd...to je bilo malo glupo, al s druge strane ima i nekog smisla...Sto kaze Sanovnik ti si ok lik i s tobom je i te kako moguca diskusija al realno na malo takvih Hrvata sam nailazio na forumima kada su ovakve i slicne teme u pitanju pa nemoj da te cudi sto si stekao utisak da se pljuje sve sto pocinje slovom h...Mnogi iz iskustva znaju da je sa nekim Hrvatima nemoguca neka uljudna i ozbiljna diskusija....narocito mislim na neke hr forume na koje sam nabasao...tamo sam naisao na (pored gomile istorijskih lazi i falsifikata) uzasavajuce stavove vezane za Srbe, i sutra ti isti Srbi treba da se vrate tamo, na svoja vekovna ognjista ili se vracaju...a ja se pitam gde...nisam video neku veliku razliku u stavovima tih Hrvata od stavova onih kojih se navodno gnusaju i stide - ustasa...
i sve ovakve teme se ste strane uglavnom svode na nekakvo apsurdno izjednacavanje ustasa i cetnika i to je ono sto pogodi svakog normalnog...a to je nemoguce i do toga nikad ne moze doci...