- Poruka
- 13.833
Pa ti si ovde gore , izzneo , ( osim onog da su Srbi narod najsttariji , sve golu istino do istine .
Ma ako treba nagu i obnaženu, kol'ko god 'oćeš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti si ovde gore , izzneo , ( osim onog da su Srbi narod najsttariji , sve golu istino do istine .
Gle koliko grešaka u ovom postu! Čovek se isfrustrovao kompletno! A i nisam rekao "najstariji narod" nego " jedan od najstarijih naroda". Inaće, Urvan Hroboatos, novi sam na ovom forumu, a već primećujem da, kad mi Srbi odgovaraju, u više od 50% slučajeva oni uopšte ne razumeju šta sam hteo da kažem.Pa ti si ovde gore , izzneo , ( osim onog da su Srbi narod najsttariji , sve golu istino do istine .
Gle koliko grešaka u ovom postu! Čovek se isfrustrovao kompletno! A i nisam rekao "najstariji narod" nego " jedan od najstarijih naroda". Inaće, Urvan Hroboatos, novi sam na ovom forumu, a već primećujem da, kad mi Srbi odgovaraju, u više od 50% slučajeva oni uopšte ne razumeju šta sam hteo da kažem.
I ti misliš, Urvan Hroboatos, da ovog lika možeš u bilo šta uveriti sa bilo kakvim dokazima?
Osim zezancije, postoji za njih još jedan lek, a koji sam več primenio u praksi. Uzeo sam pušku kad je to trebalo i to je to.
I ti misliš, Urvan Hroboatos, da ovog lika možeš u bilo šta uveriti sa bilo kakvim dokazima?
Osim zezancije, postoji za njih još jedan lek, a koji sam več primenio u praksi. Uzeo sam pušku kad je to trebalo i to je to.
Ajde dobro. Ipak, ja bi ih radije pustio da oni (Srbeki) sami sebe uveravaju da su jedan od najstarijih naroda na svetu, da su Dubrovčani čisti Srbi, da je hrvatska nacija veštačka nacija, da hrvatski jezik ne postoji i sl., a vreme iskoristio da im uvalim kakvu "kajlu" kao onu o traktorima.
Nemoj tako,imate vi kamione,samo sto su vas srbi spasili od mudzahedinskog noza,evo kako muslimani zale za vama...pa nije borba za svakoga treba imati srce ko Rusija![]()
pa kako te nije stid da pricas o borbi.suti jezik pregrizo
pa kako te nije stid da pricas o borbi.suti jezik pregrizo
sta mi imas o borbi pricat,gdje ste je god zapoceli izgubili ste.....suti jezik pregrizo
Pregrizo ti ..........znaš već šta. Da nije bilo NATO-a i amera nebi vi ni napali komšije vaše, kukavice jedne...Samo ničija nije do zore...
zar smo napali beograd?
idji spavat
zar smo napali beograd?
idji spavat