Усташки злочини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ti si ovde gore , izzneo , ( osim onog da su Srbi narod najsttariji , sve golu istino do istine .
Gle koliko grešaka u ovom postu! Čovek se isfrustrovao kompletno! A i nisam rekao "najstariji narod" nego " jedan od najstarijih naroda". Inaće, Urvan Hroboatos, novi sam na ovom forumu, a već primećujem da, kad mi Srbi odgovaraju, u više od 50% slučajeva oni uopšte ne razumeju šta sam hteo da kažem.

Poslednja izmena:
Gle koliko grešaka u ovom postu! Čovek se isfrustrovao kompletno! A i nisam rekao "najstariji narod" nego " jedan od najstarijih naroda". Inaće, Urvan Hroboatos, novi sam na ovom forumu, a već primećujem da, kad mi Srbi odgovaraju, u više od 50% slučajeva oni uopšte ne razumeju šta sam hteo da kažem.

pa kad ste isfeminizirali srpski jezik:hahaha:

zapamti jedno...covek je na svom forumu, bavi se svojim temama, ti si taj koji ima potrebu da dodje na srpski forum i razglaba sa Srbima, tako da on u odnosu na tebe nikad ne moze da bude ''isfrustrovan kompletno''....tebe frustracije i kompleksi dovode ovde...

I ti misliš, Urvan Hroboatos, da ovog lika možeš u bilo šta uveriti sa bilo kakvim dokazima?
Osim zezancije, postoji za njih još jedan lek, a koji sam več primenio u praksi. Uzeo sam pušku kad je to trebalo i to je to.

Zamisli cuda, i ja sam....I dok sam bio s njom, niste mogli prismrdeti u Krajinu(dok je bilo nas iz Srbije)...
Kada ih je Slobo prodao, ucinio je to prvo tako sto je nas sprecio da se ponovo pojavimo tamo.I onda se desilo sta se desilo...
Hrvati su PRVI put u svojoj istoriji dobili neki rat!
Zato se toliko glasno i toliko cesto pozivate na njega.

I ti misliš, Urvan Hroboatos, da ovog lika možeš u bilo šta uveriti sa bilo kakvim dokazima?
Osim zezancije, postoji za njih još jedan lek, a koji sam več primenio u praksi. Uzeo sam pušku kad je to trebalo i to je to.

Ne mogu da verujem da pusku spominjes . Ti mora da si streljao i klao po zbegovima nenaorzane .
Ajde bre , nemoj meni da pricas o vasem junastvu . Znam ja vas Hrvate doooobro .

Ajde dobro. Ipak, ja bi ih radije pustio da oni (Srbeki) sami sebe uveravaju da su jedan od najstarijih naroda na svetu, da su Dubrovčani čisti Srbi, da je hrvatska nacija veštačka nacija, da hrvatski jezik ne postoji i sl., a vreme iskoristio da im uvalim kakvu "kajlu" kao onu o traktorima.

Nemoj tako,imate vi kamione,samo sto su vas srbi spasili od mudzahedinskog noza,evo kako muslimani zale za vama...pa nije borba za svakoga treba imati srce ko Rusija :hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back